_______________

Kenny Dalglish förväntades vara på Stamford Bridge igår för att kolla på Edinson Cavani och Ezequiel Lavezzi. Massvis med klubbar vill ha duon, som granskades av många scouter i matchen mot Chelsea (Setanta Sports). Uppgifterna om Kennys eventuella närvaro tycks ha läckt ut innan matchen och det är ännu obekräftat om han faktiskt var där.

* * *

Chelsea kollar efter anfallsförstärkningar till sommarens transferfönster. Den som de helst av alla vill värva är Radamel Falcao, men även Edinson Cavani återfinns på klubbens lista. Manchester City och Tottenham är också intresserade av Cavani, som har högst lön i Napoli, men som ändå tjänar betydligt mindre än vad han skulle kunna göra i en engelsk storklubb. Cavani vill höja sin lön till mellan £4-5 miljoner om året, vilket är högre än den typen av löner som Napoli betalar ut (The London Evening Standard).

Chelsea har kontaktat Cavanis representanter (Mediaset).

* * *

PSG kommer att rikta sin uppmärksamhet mot Inters Giampaolo Pazzini om de misslyckas med att värva Alexandre Pato i sommar (Gazzetta dello Sport).

Real Madrid är intresserade av Axel Witsel (Record).

Inter visar intresse för Montpelliers Younes Belhanda (Corriere dello Sport).

* * *

Tottenham kollar på Atletico Madrids Adrian (The Mirror).

Charlton är favoriter till att signa Gregg Wylde (The Mirror).

Fulham visar intresse för Lens vänsterback Zakarya Bergdich, som värderas till £1,5 miljon. St Etienne och Espanyol är också intresserade av 23-åringen (The Mirror).

* * *

Den polska landslagsmannen Patryk Malecki provtränar med Middlesbrough (Skysports.com).