En källa inom Liverpool har förkastat de spekulationer som gör gällande att Aly Cissokho är nära en flytt till klubben. Källan förnekar att det har varit någon kontakt mellan parterna (The Telegraph).

Fiorentina kan komma att betala en låneavgift för att få låna Alberto Aquilani. Mittfältarens lön är dock alltjämt ett stort hinder för att ett lån ska kunna genomföras, men Fiorentina hoppas att han ska acceptera en lönesänkning för att kunna spela till sig en plats i nästa sommars EM-slutspel (Football Italia).

Kenny Dalglish planerar att buda på AIK-backen Alexander Milosevic. AIK värderar honom till £1,5 miljon och Dalglish vill genomöra en värvning innan Arsenal och Sunderland konkretiserar sitt intresse. Liverpools toppscouter har kollat på Milosevic och klubben har inlett förhandlingar med AIK (The People).

Lee Cattermole har förlorat kaptensbindeln i Sunderland. Nu är mittfältaren beredd att lämna klubben – och Liverpool kan vara beredda att buda på honom. Liverpool följer händelseutvecklingen kring Cattermole, som skulle kosta omkring £10 miljoner att signa (The People).

Middlesbrough vill låna Liverpools målvakt Brad Jones (The People).

Barcelona har accepterat Boltons bud på £5 miljoner för Jeffren Suarez, men Bolton stöter på hård konkurrens om hans signatur, då Sevilla, Atletico Madrid och Valencia också är intresserade av honom (The People).

Newcastle vill gärna värva Wayne Bridge, men de är ovilliga att matcha hans nuvarande lön på £90 000 i veckan (The People).

Manchester United, Tottenham, Paris SG och AC Milan jagar Santos supertalang Ganso. Santos officiella prislapp är £45 miljoner, men i själva verket kan han lämna för omkring £25 miljoner (The People).

QPR visar intresse för Peter Crouch (The People).

Manchester City är beredda att ersätta Carlos Tevez med Sergio Agüero (The People).

Chelsea planerar att ge Anderlecht sitt slutgiltiga bud för Romelu Lukaku. Detta bud ligger på £22 miljoner. Frågan är om Anderlecht är beredda att acceptera detta, då de hela tiden insisterat på att Lukaku kostar hela £30 miljoner att köpa loss (The People).

Tottenham är mycket nära att värva Souleymane Coulibaly för £2 miljoner, men ivorianen måste skaffa ett italienskt pass innan värvningen kan slutföras. Han förväntas få ett italienskt pass inom de närmaste veckorna (The People).

Neymar har nobbat Chelsea för att istället flytta till Real Madrid (The Times).

Arsenals mittfältare Denilson ser ut att lånas ut till Sao Paulo (Lancenet).

När Copa America är över kommer Juventus att signa Bayer Leverkusens chilenska mittfältare Arturo Vidal (Bild am Sonntag).

Lazio och Lyon visar intresse för Gabriel Milito (Sport).