[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

En spelare som övervägs seriöst av Arsenal är Antoine Griezmann, som värderas till £18 miljoner (The Daily Mail).

* * *

Loic Remy har varit i kontakt med både Liverpool och Arsenal rörande en sommarflytt, hävdar en källa nära spelaren (Press Association Sport).

* * *

Liverpool är hoppfulla om att lyckas hitta en snabb lösning som tar Emre Can till Merseyside. Liverpool har för avsikt att lägga ett bud och på så vis få reda på om Bayern har för avsikt att köpa tillbaka Emre (The Times).

* * *

Manchester United kommer inte att kunna signa Thomas Müller, eftersom spelaren inte vill lämna Bayern München, som heller inte vill sälja honom. Däremot har Louis van Gaal avslutat Uniteds intresse för Toni Kroos – en spelare som David Moyes ville hämta till klubben (The Guardian).

* * *

Bernards representanter har kontaktat Liverpool och Arsenal rörande den 21-åriga yttermittfältarens tillgänglighet. De båda PL-klubbar var nämligen intresserade av Bernard innan han genomförde flytten till Shakhtar, men nu är han en av flertalet brasilianska spelare som vill lämna Donetsk på grund av de rådande omständigheterna i staden. Det har ryktats att Sao Paulo är intresserade av Bernard, men det är tveksamt om de verkligen har råd med honom. Bernard är tillgänglig för £19 miljoner (The Mirror).

Bernard

* * *

Bayern München och Monaco visar intresse för Andrea Ranocchia (Sky Italy).

Inter har varit i kontakt med Luis Gustavos och Granit Xhakas agenter. Gustavo är dock inte realistisk, då Wolfsburg bara kan tänka sig att honom för utköpsklausulen på 33 miljoner euro, vilket är väldigt mycket mer än vad Inter kan betala. Xhaka värderas däremot till 12-13 miljoner euro, och även om det inte pågår förhandlingar för tillfället, så återfinns hans namn på Inters lista över intressanta mittfältare. På den listan finns även Javi Garcia, Valon Behrami och Obi Mikel (Sky Italy).

Napoli och Inter är intresserade av Guangzhous anfallare Elkeson. Om kineserna säljer Elkeson är Samuel Eto’o en potentiell ersättare (Sky Italy).

Napoli är intresserade av Mario Suarez, som har samma agent som Rafa Benitez. Suarez är dock inte det enda eller ens hetaste mittfältsspåret för Napoli – det är Lyons Maxime Gonalons och förhandlingar mellan klubbarna har redan inletts (Sky Italy).

Juventus har varit nära att värva Didier Drogba vid flertalet tillfällen. Nu är Drogba åter igen högaktuell, men om klubben kommer att signa honom beror på om Conte ger sin tillåtelse (Sky Italy).

* * *

Craig Bellamy har offentliggjort att han lägger fotbollsskorna på hyllan.

* * *

Arsene Wenger vill värva tillbaka Cesc Fabregas. Arsenal har förstahandsrätt på Fabregas, som är öppen inför en flytt tillbaka till Premier League. Barcelona skulle troligtvis sälja för omkring £35 miljoner (The Mirror).

Arsenal är intresserade av Antoine Griezmann. London-klubben har en billig köpoption på Carlos Vela, som de förvisso inte vill ha tillbaka, men som de likväl skulle kunna använda för att sy ihop ett avtal som tar Griezmann till ’Gunners’ (The Mirror).

Manchester City kommer att rekrytera Bacary Sagna på free transfer, samtidigt som de alltjämt är intresserade av Ashley Cole på grund av sin brist på engelska spelare (The Mirror).

6 kommentarer
  1. Griezman tycker jag att vi borde lägga pengar på

  2. Bernard, pedro, Konoplyanka eller Griezmann. Det är frågan…

    • Eller så lägger vi pengarna någon annanstans och utvecklar Jordon Ibes avslutningar…killen har potential.

    • Helt rätt. Utveckla egna lirare istället för att köpa osäkra kort.

Kommentarer är stängda.