. . .

Henrikh

Enligt The Liverpool Echo är Liverpool intresserade av Henrikh Mkhitaryan – men ett konkret bud är långt borta.

Liverpool skulle behöva betala omkring £20 miljoner för Mkhitaryan, men klubben har ännu inte visat intresse för honom och enligt The Liverpool Echo kommer man troligtvis bara att göra det om Luis Suarez säljs.

Med pengarna från en eventuell försäljning av Suarez kommer Liverpools transferkassa att öka rejält och därmed skulle man få råd med Mkhitaryan. The Liverpool Echo menar att Liverpool prioriterar att göra klart med Iago Aspas och Kyriakos Papadopoulos just nu.

Vidare skriver tidningen att Liverpool inte är intresserade av att sälja Daniel Agger, som ju är eftertraktad av Monaco.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
  1. Det känns som om 20 miljoner för Mkhitarayan men det är förmodligen för att jag inte känner till honom tillräckligt mycket. Jag skulle dock vilja se Belhanda i klubben ifall man inte lyckas knäppa till Eriksen eller Mkhi..Han är en väldigt spännande spelare, ung och väldigt bra!

  2. Ju mer jag tänker på det desto mer bekväm blir jag i tanken att Suarez lämnar i sommar. Går han för £50 miljoner tror jag att vi blir ett starkare lag om vi spenderar hela summan på kvalitet. Om Suarez dessutom vill flytta så är det bästa valet att sälja. En sur och grinig Suarez som hellre spelat för Bayern eller Real vill jag inte ha i den röda tröja.

    Vilken tidning ska man lita mest på. Liverpool echo eller the Guarian? Jag har haft bilden av att guardian är en relativt säker källa och echo kan väl användas av klubben för att få ut ett budskap, eller? Hoppas vi värvar Mkhitaryan oavsett vad som händer med Suarez.