Enligt Liverpool Echo har The Royal Bank of Scotland gett Liverpools amerikanska ägare George Gillett & Tom Hicks YTTERLIGARE sex månader att hitta en ny köpare till klubben.

Liverpools lån ligger på £237 miljoner och det tidigare avtalet innebar att Liverpool skulle betala tillbaka £100 miljoner i juli, mendenna deadline verkar alltså RBS vara på väg att senarelägga.

Vidare skriver The Liverpool Echo att rapporterna om att Barclays Bank skulle gå in och hjälpa Liverpool INTE stämmer.

Men, skriver tidningen, denna vecka kommer ägarna troligtvis att officiellt bekräfta att klubben är till salu.

Klubben ska ha anlitat Barclays Capital i syfte att de ska hjälpa till att hitta nya investerare som kan köpa klubben och finansiera en ny arena.

Enligt Liverpool Echo kommer British Airways ordförande Martin Broughton att anställas som neutral ordförande för Liverpool inom loppet av några dagar. Denna anställning hör dock inte ihop med samarbetet med Barclays Capital, menar tidningen.

En anställning av Broughton som neutral ordförande ökar chanserna för att få klubben såld, eftersom potentiella investerare känner till honom och dessutom inte behöver oroa sig för bråk mellan Gillett & Hicks, i och med att Broughton som sagt är neutral.