Liverpool är villiga att göra sig av med Andy Carroll (Twitter).

Liverpool är överhuvudtaget INTE intresserade av Fernando Torres (Twitter).

Liverpool är intresserade av Darren Bent (Twitter).

Kommentar: Detta är extremt pålitliga twitterkällor och uppgifterna måste därför tas på största allvar.

* * *

Real Madrid, Arsenal och Liverpool är intresserade av Getafes 22-åriga mittfältare Abdel Barrada (Marca).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. För tidigt att göra sig av med Carroll, nog för att han inte presterat men man måste ge en spelare mer än ett år. Han missade ju större delen av förra våren pga skada.

 2. Håller med OS… Om vi värvar en anfallare i januari tycker jag vi kan låna ut Caroll… Då lär han få spela bra mycket mer än i Liverpool

  • Albin, Du kan alltid se vilka källor jag använder på min twitter, i det här fallet var det @alantkayll samt @FreddieBoswell7

 3. Tycker många av våra ny-förvärv har underpresterat iår; Carrol, Downing, Hendersson…till viss del Charlie Adam också. Trodde han skulle tillföra mer kreativitet och fantasi till Liverpools mittfälts spel. Kändes som det var mer fart och fläkt i han när han spelade i Blackpool. Tyckte där att han påminde lite om Steve. Nä de har nog inte ALLS blivit vad Comoli och Kk tänkt sig!

 4. Carrolls problem är ju att han inte sätter bollarna. Han borde gjort tre gånger så mycket mål den här säsongen än han gjort, för chanser och lägen har han haft. Fattar inte hur det kan vara så svårt.

 5. Darren Bent: ja tack!

  Sen håller jag med om att man trots allt måste ge Carroll lite mer tid!
  Det är alldeles för tidigt att sälja, dels på grund av hans ålder och dels för att det skulle vara en dålig affär för Liverpool rent ekonomiskt!

 6. REAar vi ut Caroll redan nu och köper in nån Bent typ börjar jag faktiskt grina..
  Ni som gnäller på Carolls inefektivitet, vad bränner i gullegrisen Suarez???

 7. Suarez skapar i alla fall målchanser. Carrol står i stort sett bara i straffområdet och väntar på inlägg…

 8. Suarez har ju startat samtliga matcher oxå..
  FÅr Carrol tofflat in några lätta och fortsatt förtroende från ledningen så ska du nog se på annat..

  Tycker Dalglish &co har en väldigt stor del i Carrols ”flopp” hittils, när han väl fick sätta några bollar och komma in i det blev det bänken osv.
  Vi har även ett ”spelsätt” som idag bygger på att SUarez ska göra allt.. inget grundspel lr kanspel värt namnet.. Downing köptes för sin fina statistiks skull, men står väl fortfarande på 0+0 hos oss? enriqe dominerar ju sin kant, men är ju iskall när avgörande inlägg ska slås osv…

 9. Anledningen till att Carroll inte får spela är antagligen att han visar lika dålig inställning på träningar som på match. Skyll inte Carrolls misslyckade på Dalglish. Carrol måste faktiskt visa något själv också. Det är bara att hoppas att man säljer honom så snart man lyckas hitta en bra anfallare.

 10. Vem vill köpa Caroll? Vi kommer ju förlora bra mycket på en sådan affär. Tycker nog Kenny har en stor del i Carolls misslyckande. felscoutning enligt mig. hade spelat alldeles för få matcher i PL för att köpas in för en så stor summa pengar.

 11. Carroll är ett gigantiskt felköp. Men det gällde om det var Dalgleish fel att Carroll inte lyckats i Liverpool på grund att han inte fått chansen.

 12. Om Carrol redan är årets flopp, tycker jag även Henderson och Downing förtjänar denna titel.. dessa herrar har fått hur många chanser som helst, utan att lyfta vårt spel ett dyft!
  Trodde Downing äntligen skulle lösa vår ständigt dåliga vänsterkant, men ack så fel jag hade.. Vår satsning är en gigantisk flopp med tanke på de summor vi lagt!

 13. Carroll känns som det sämsta av nyförvärven med tanke på hur mkt han kostade och vad han har presterat. Downing hoppas jag kan komma igång lite mer om han kan få upp sitt självförtroende lite. Adam är lite upp och ner. Henderson spelar ganska säkert och gör inga katastrofmatcher, men jag har jäkligt svårt att se potential. Han är inte särskilt kreativ och klarar mest att slå enkla passningar på mittplan. Sen defensivt är han knappast någon klippa så vet inte riktigt vad det ska bli av honom. Jose Enrique tycker jag har vart bra.

 14. Downing är på uppgång. Var klart pools bästa spelare mot Blackburn. Har dessutom blivit mycket bättre när han får spela på högerkanten.
  Henderson har också höjt sig sedan han fått spela centralt, vilket är hans normala position
  Adam har gjort en bra säsong hittills, verkar dock ha kommit in i en svacka de senaste matcherna.

  Tycker att alla skall ha tålamod med dessa spelare. Är inte lätt att komma in i nya spelsystem och ny omgivning.

  Hade vi sedan satt våra målchanser och vunnit de matcherna hade ingen klagat på dem!l

 15. Snacket om att sätta Caroll i någon sorts träningsläger tycker jag var en bra ide! Tror inte på att sälja honom kanske låna ut honom svårt att se hur han skulle reagera på ett lån?! Henderson tycker jag inte är ngn katastrof tycker han visar flera ggr att han har kapacitet. När det gäller Adams så vet jag inte vad man såg i blackpool mer än en grov jobbare i ett slugger lag i botten , ska vi han ngt i toppen att göra måste vi sikta högre när det gäller nyförvärven! Men vem vet en rejäl injektion nu i januari fönstret och vi är ju bara 3-4 poäng upp till 4:e platsen ! Får hoppas att våra yngre utvecklas maximalt och vi gör rejäla nyförvärv som är rätt då kan vi utmana om seriesegern igen! Fan vad jag längtar!

  • Hank, Fast Liverpool behöver ju verkligen fler mål just nu. Att låna ut en av få spelare som faktiskt kan göra mål låter inte som ett sätt att lösa måltorkan på. Carroll är i och för sig iskall för tillfället, men vi vet ju att han har kapacitet att göra mål.

   Sen vet jag att många svenska LFC-fans uppmärksammade den här artikeln från Aftonbladet, 20 november: http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/england/article13961375.ab

   De uppgifterna är, som artikeln nämner, tagna från The People. Någon dag senare skrev The People en ny artikel där de bad om ursäkt eftersom uppgifterna helt enkelt visade sig vara felaktiga. Föga överraskande valde Aftonbladet att INTE uppmärksamma The Peoples ursäkt, vilket säger en hel del om hur Aftonbladet använder sig av brittiska tidningar.

 16. De vore så jävla dumt att sälja Carroll redan nu, dels kommer han att vara bra i Liverpool och dels kommer han göra succé om han säljs.

  • OS, Jag skulle älska att signa Moura, men känns tyvärr inte realistiskt utan CL-spel. Han är lite för bra och Sao Paulo verkar kunna säga nej till enorma bud.

 17. Folk som kallar Adam för Adams och dessutom beskriver honom som en grovjobbare har antingen noll koll på fotboll eller missar att se en match med honom.

  Arbetskapacitet har aldrig varit hans signum, jan är en Gerrard light, det som förvånar mig är att han inte kommer in i boxen som i Blackpool. Han gjorde väl 13-15 mål för Bpool?

  Jag skulle vilja se honom lite mer framskjuten när Gerrard inte spelar och i Alonsos roll när Gerrard spelar. Ta tillbaka 4-2-3-1 och låt Carroll spela med Suarez till vänster, Gerrard bakom och Fowning till höger.

 18. OS

  Jag förstår inte din lycka? Det enda är att han bekräftar att vi budat på honom. Och att en övergång i vinter inte kommer att hända, men att vi får se i juni.

 19. Min lycka återfinns i att vi överhuvudtaget har lagt ett bud. Visst kan vi för stunden inte mäta oss med Man U, visst kan vi för stunden inte erbjuda CL etc. etc. För mig är det dock väldigt glädjande att få läsa att vi lägger bud, det betyder dels att vi får en bekräftelse på att scouterna inte enbart letar rejält oslipade diamanter samt att vi faktiskt antagligen har stora summor att tillgå fortfarande.

  • OS, Ja så kan man ju också se på det. Optimistiskt! Jag hoppas i alla fall på Moura tills han har skrivit på för någon annan klubb. Vem vet, när han lämnar Brasilien kanske Liverpool kan erbjuda CL-spel.

 20. Kan nästan helt säkert säga att ni som klagar på Carroll kommer få äta upp varenda ont ord ni sagt om honom!! Tror stenhårt på den killen, kommer bli stor i Liverpool!
  För er som grämer er över att vi betalade överpris på Carroll så är det bara att tänka på hur Chelsea fans känner sig över Torres ^^

 21. Det är större chans att Torres kommer tillbaks i gamalt gott slag än att Andy Carroll blir en stor spelare i Liverpool. Om Liverpool skall komma tillbaka i CL så kan man inte ha en spelare som bara väntar på inlägg i straffområdet..

 22. Jag tror vi måste tänka till lite här också. Ska Carroll göra massa mål beror det på att han kommer igång ihop med Suarez och en motor bakom som Gerrard.

  Jämför Toshack – King Kenny liknande situation och samma typer av spelare.

  Dock va Kenny lite närmare straffområdet och jag tycker Suarez hamnar för långt ifrån Carroll många gånger då han är nere vid mittplan o hämtar boll o då blir Carroll isolerad.

  Det är trion de måste få ihop och ed kortare avstånd eller gå över till 4-3-3 med suarez och en ny ytter som kan servera Carroll och även från mittfältet.

  Så jag tycker inte det beror enbart på Carroll att han gjort få mål.

  Han har vart mkt skadad, inte fått speciellt mkt chanser och han får för dåligt understöd för den typ av spelare han är.

  Så för att summera tror jag han kn bli en ny Thoshack men då krävs vissa justeringar i laget/spelet.

  Mina tankar kring ämnet.

 23. Roligt på träningarna och i omklädningsrummet visst Kenny men kul på planen verkar dem inte ha eller beror det på att 2012 kan man inte ha ett så segt innermittfält med undantag av Gerrard… Vad värvades Downing för? Hans löpningar finns i ju inte… Hemma måste vi starta med 2 anfallare när vi ute kan lira med Suarez… Visit vi vann mot Shitty i ligacupen men vad betyder det nu? 7 oavgjorda hemma pinsamt… Blackburn och Bolton har gjort mer mål än vi har vad ger det för betyg till vårat anfallsspel? Varför finns hörnor? vi gör ju inget av dem ändå… In med en anfallare snabbt tack