[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

The Daily Star fortsätter att leverera mäktiga LFC-rykten…

Cua

Juan Cuadrado är ett intressant namn för ett gäng klubbar. Colombianen, vars prislapp ligger på £20 miljoner, har scoutats av Manchester United, samtidigt som både Arsenal och Tottenham har visat intresse för honom. Cuadrado har tidigare ryktats till Bayern München och Fiorentina nobbade nyligen ett bud från Juventus – men källor nära spelaren uppges att han helst vill till Premier League och att Liverpool ligger bäst till i dagsläget. Cuadrado är delägd av Fiorentina och Udinese, men båda klubbarna är villiga att sälja (The Daily Star).

* * *

Mateo Kovacic har inte varit någon av Mazzarris favoriter i den här säsongens upplaga av Inter. Kroatens agent Nikki Vuksan påpekar att mittfältaren har 5 år kvar på sitt kontrakt och att det är upp till Inter att bestämma om de vill behålla honom (fcinternews).

* * *

Napoli fokuserar på att värva fyra spelare i sommar. Lyons mittfältare Maxime Gonalons är en spelare som klubben har jobbat på länge, men det ser ut att bli svårt att signa Javier Mascherano, samtidigt som Borussia Dortmunds skickliga tyskturk Ilkay Gundogan bedöms vara en väldigt riskfylld värvning på grund av sin skadesituation. I backleden är Napoli intresserade av Micah Richards, som skulle gå på 11 miljoner euro, och Benficas argentinare Ezequiel Garay. Vidare är vänsterbackarna Aleksandar Kolarov, Lucas Digne och Maxwell intressanta för Napoli, likaså San Lorenzos 19-årige forward Héctor Villalba (Tuttosport).

Ikväll gick Dortmund dock ut med nyheten att Gundogan har förlängt sitt kontrakt med klubben. Man kan således räkna med att han inte flyttar i sommar.

Napoli undersöker möjligheterna att signa Alberto Moreno i sommar. Sevilla kräver 10-15 miljoner euro för Moreno. Real Madrid är också intresserade (Tuttomercatoweb).

* * *

Santiago Arias är en het spelare på transfermarknaden. PSV:s högerback har en utköpsklausul på 15 miljoner euro, vilket är en frestande summa för flertalet klubbar i såväl Italien som Spanien. Bland annat ryktas Valencia vara intresserade av Arias (Tuttomercatoweb).

Juventus är intresserade av Alexis Sanchez (Tuttomercatoweb).

* * *

Southampton överväger att rekrytera Dan Petrescu om Mauricio Pochettino lämnar i sommar (The Mirror).

Tom Ince kommer att bli free agent i sommar. Trots detta måste klubben, förutsatt att den är engelsk, att betala en kompensationssumma till Blackpool. Everton, Tottenham, Newcastle och Crystal Palace är intresserade av att signa Ince

Hull, West Ham och Stoke vill signa Jake Livermore i sommar (The Mirror).

Sevilla är beredda att betala £3 miljoner för Evertons målvakt Joel Robles (The Mirror).

* * *

Hatem Ben Arfa kan komma att lämna Newcastle i sommar. Fransmannen har brukat med lagkamrater och ledarstaben, som har blivit irriterade på hans attityd och dåliga fysiska form (The Daily Mail).

Swansea brottas av interna stridheter. Nyligen var sex spelare inblandade i ett internbråk på träningen – inför ögonen på både managern Garry Monk och klubbens ordförande Huw Jenkins (The Daily Mail).

Scott Sinclair ser ut att lämna WBA sedan hans flickvän och tillika skådespelerskan Helen Flanagan nyligen avslöjat att paret planerar att bygga ett hus i London. Sinclair tillhör fortfarande Manchester City, men är utlånad till WBA, där han dessvärre har haft väldigt svårt att få speltid under säsongen (The Daily Mail).

3 kommentarer
  1. Jag är nöjd så länge vi inte gamblar på spelare från Spanien… Alberto, aspas, cissokho…

  2. Ben arfas spelstil tar jag gärna in!! Sett till hans kvaliteer hoppas jag vi värvar honom men, om de stämmer att han bråkar och dålig form så känns de sådär. . Dock är de väl enkelt att ändra på! 🙂

  3. Ben Arfa har bråkat och vart skadebenägen genom hela karriären så jag tycker vi ska satsa på någon annan. En väldigt duktig spelare men för mycket osäkerhet kring honom.

    Moreno för €10-15m låter för billigt för att vara sant, skulle tro att det laget som köper honom får betala €20-25m i alla fall.

Kommentarer är stängda.