Liverpool lottades mot Manchester City i kvartsfinalspelet av UEFA Champions League.

Övriga kvartsfinaler:
Barcelona – AS Roma
Sevilla – Bayern München
Juventus – Real Madrid

https://twitter.com/JohannesOllson/status/974606461316882433
https://twitter.com/Oliver__Bond/status/974605934315102208

3 kommentarer
 1. Det är synd att vi inte fick Roma eller Sevilla och att de inte fick varandra. Utöver det tycker jag att vi fick bästa tänkbara lottning.

  Tror att vi skulle ha svårt för de andra jättarna. City kan vi slå och det vet vi – vilket är jäkligt viktigt tror jag i uppladdningen. Vi fick en jobbig match i höstas som dock såg bra ut tills Mané blev utvisad, vilket alla vet om. Vi vann sist, vi nära på körde över dem. Vet inte om man helst hade velat börja borta eller hemma.

  Eventuellt är Aguero skadad, han är knäskadad nu iaf.

  Ska bli väldigt kul att se hur vi spelar, sätter vi press på deras backlinje tror jag att vi kan ta det här. De är helt enkelt inte vana vid att någon gör det och dessutom vet hur man gör det. De har varit disciplinerade under året och gjort det riktigt bra. Men inget lag har satt hög press som vi och är heller lika bra på det, i ligan är det väl bara Spurs o Arsenal som försöker men ingen av de har Firminio. Och deras motstånd i CL hade vi setts som favoriter mot i samtliga matcher också. Vi borde ligga tvåa i ligan betydligt mycket närmare City men vi har inte jämnheten för det, men definitivt kvalitén.

  Är VVD bra och Lovren håller sig i skinnet så ser iaf jag det som att vi har bra chans.

  • Ja, Liverpool vet hur man ska spela mot City, och att Guardiola alltid kommer att förespråka ett likadant spel underlättar också. Guardiola är ju ingen flexibel manager som kan överraska med något taktiskt knep. Tror City passar Liverpool bättre än Real Madrid, Barcelona och Bayern hade gjort.

 2. Det enda laget man inte ville ha i en lottning, man skulle slängt en hundring på ett bet att det skulle bli city i lottningen så hade vi inte fått dem så lite mitt fel är det tyvärr.

Kommentarer är stängda.