Klopp uppges vilja signa Ramsey + fler transferrykten.

Häromdagen berättade engelska medier att Aaron Ramsey är tillgänglig på transfermarknaden sedan kontraktsförhandlingarna med Arsenal kollapsat. Hans nuvarande kontrakt går ut nästa sommar, vilket innebär att Arsenal måste sälja i januari om de ska undvika att tappa honom på free transfer efter säsongen.

Enligt The Mirror kommer Ramsey troligtvis stanna i Arsenal resten av säsongen. Tidningen uppger också att Liverpool kommer att ligga bäst till för att signa Ramsey, eftersom man försökte köpa honom redan i somras. Det finns förstås många intressenter, men Mirror skriver att Ramsey gärna vill flytta till Liverpool för att spela under Klopp.

* * *

Liverpool, Manchester City och Spurs scoutade Sergej Milinkovic-Savic i förra helgens match mellan Lazio och Genoa. Lazio försöker förlänga kontraktet med mittfältaren, trots att hans nuvarande kontrakt inte går ut förrän sommaren 2022 (The Mirror).

* * *

Jack Grealish har förlängt sitt kontrakt med Aston Villa, vilket innebär att han numera tjänar £50 000 i veckan. Om Aston Villa inte lyckas kvalfiicera sig för Premier League kan andra klubbar aktivera en utköpsklausul på £30 miljoner (The Mirror).

2 kommentarer
 1. Undrar vem som ska göra sig av med för att få in Ramsey. Milner har ett år kvar på kontraktet men jag tycker det borde förlängas med iaf 2år.
  Lallana borde nog säljas nästa sommar. Liverpool har nog fått ut det bästa från honom. Hans skador gör det inte direkt lättare för honom att slåss om en plats i laget. Gillar Lallana jäkligt mycket men jag ser tyvärr ingen väg för honom in i en startelva och en plats på bänken känns även det avlägset.

  Har inte direkt varit ett fan av Ramsey som jag va av Ox. Han är en bra spelare som blixtrar till med briljans här och där. Kanske kan han få en rejäl utväxling i Liverpool som just Ox fick men i dagsläget en truppspelare. Om man får honom gratis för en vettig lön så är det bara att slå till.

  • Håller med i princip om allt.

   Gillar dock själv Ramsey och tycker han har en väldigt härlig teknik kombinerat med en bra passningsfot. Skulle vara extra kreativitet att byta in likt Ox och Keita. Men skulle troligen vara en bänkspelare, men inte en dålig sådan!

   Men viktigaste är att Milner får ett 2 års kontrakt genast!! Vår bästa spelare den här säsongen och oerhört nyttig att ha i truppen med sin erfarenhet!

Kommentarer är stängda.