Liverpool scoutar Redmond, Ødegaard tar ett beslut nästa månad och Everton ger LFC konkurrens om Montoya. Läs mer i inlägget nedan!

redmond

Liverpool är intresserade av Nathan Redmond, som man scoutar och överväger att buda £10 miljoner för. Southampton är också ute efter Redmond (The Daily Star).

* **

Martin Ødegaard har informerat intresserade klubbar, så som Manchester United och Real Madrid, om att han kommer att ta ett beslut om sin framtid när han fyller 16 år nästa månad (The Mirror).

Arsenal är villiga att erbjuda Jack Wilshere ett nytt femårskontrakt värt omkring £150 000 i veckan. Han har tre år kvar på sitt nuvarande kontrakt (The Mirror).

* * *

Neil Warnock ligger redan risigt till i Crystal Palace, som befinner sig i en formsvacka (The Sunday People).

* * *

Everton har kontaktat Barcelona rörande Martin Montoya, men det finns även andra intressenter i form av Liverpool, Inter och Napoli. Montoya ingår inte i Luis Enriques planer i Barcelona (The Sunday People).

Newcastle och Everton är intresserade av Memphis Depay (The Sunday People).

Hulls manager Steve Bruce påstår att flera storklubbar redan är intresserade av succéskotten Andy Robertson, som numera värderas till £12 miljoner (The Sunday People).

Manchester United och Molde kan komma att göra en bytesaffär som innebär att målvakterna Anders Lindegaard och Ørjan Nyland byter klubbar (The Sunday People).

* * * *

Relaterade länkar:

Talangprofil: Nathan Redmond

Talangprofil: Martin Ødegaard

Talangprofil: Martin Montoya

Talangprofil: Andy Robertson