Liverpool överväger att signa Birmingham Citys tonåring Demarai Gray. Han är nämligen ett intressant namn för många klubbar, men Liverpool har ’first option’, vilket innebär att man har rätt att matcha samtliga bud som Birningham accepterar för honom. Detta fixade Liverpool i samband med att Jordon Ibe lånades ut till Birmingham under fjolårssäsongen. Salzburg har lagt ett bud på Gray (GOAL.com).

* * *

Liverpool scoutar Portos tonårsmittfältare Ruben Neves. Man är dock inte ensamma om att ha ögonen på Neves; klubbar som Real Madrid, Juventus och PSG scoutar honom också. Han har en utköpsklausul på £29 miljoner (The Mirror).

Cardiff visar intresse för Matt Jarvis, som har floppat i West Ham (The Mirror).

Bojan Krkic råkade ut för en knäskada i måndagens FA-cupmatch mot Rochdale. Han kommer att missa resten av säsongen. Det kan dröja upp till 9 månader innan han blir spelklar igen (The Mirror).

Aymeric Laporte vill gärna flytta till Manchester United, men Bilbao kräver hela utköpsklausulen på £32 miljoner för att släppa honom (The Mirror).

Callum McManaman är ytterst nära en flytt till WBA (The Mirror).

3 kommentarer
  1. Demarai Gray verkar vara en spelare som skulle passa in i Liverpool iallafall sen är ju frågan om han håller måttet? Är det inte för mycket pengar och de ser potential så borde de köpa och låna ut honom igen.

    • Frågan är väl även hur bra Liverpool tycker att Gray är i jämförelse med de unga yttrarna som man redan har, t.ex Ibe.

    • Det saknas inte direkt talang på ytterplatserna i klubben så en värvning av Gray skulle kännas ganska överflödig.

Kommentarer är stängda.