. . .

Sky Sports är nära att rekrytera Jamie Carragher som expert. Andra medier är också intresserade av Carra, men Sky Sports är beredda att gå långt för att få hans tjänster (The Daily Mail).

* * *

Liverpool och Manchester United vill värva Christian Eriksen. Ajax-direktören Marc Overmars medgav nyligen att Eriksen kan vara på väg bort i sommar. Overmars hävdade att Eriksen väntar med att skriva nytt kontrakt med Ajax, eftersom han vill se vilka klubbar som vill signa honom (The Daily Express).

Kommentar: Eriksens nuvarande kontrakt med Ajax går ut 2014. Den holländska klubben kommer alltså inte att ha någon vidare bra förhandlingsposition i sommar.

* * *

Mamadou Sakho är missnöjd med speltiden i PSG och medger att han kan vara på väg bort efter säsongen. Liverpool och Arsenal tros vara intresserade av Sakho (The Daily Express).

* * *

Manchester City vill signa Mats Hummels (The Daily Express).

* * *

Häromdagen erkände Andre-Villas Boas att Spurs måste kvalificera sig till Champions League om de ska kunna behålla Gareth Bale. Real Madrid förbereder ett sommarbud på Bale (The Guardian).

* * *

Stevan Jovetic toppar Arsenals önskelista (The Mirror, The Daily Mail).

* * *

Frank Lampard har fortfarande inte fått något nytt kontraktserbjudande av Chelsea (The Daily Star).

Roman Abramovich har ändrat sig. Nu är han villig att erbjuda Lampard ett nytt ettårskontrakt. Det återstår att se om han kommer att nappa, då han redan befinner sig i långt gångna förhandlingar med Los Angeles Galaxy om ett 2,5-årskontrakt (The Daily Mail).

* * *

Christian Benteke har beslutat sig för att lämna Aston Villa i sommar. Manchester City, Arsenal och Chelsea är mycket intresserade av hans tjänster (The Daily Star).

* * *

Huddersfield Town kan komma att anställa den förra Man Utd-spelaren Nicky Butt som ny manager (The Daily Mail

Demba Ba råkade ut för en otäck skada i den senaste ligaomgången mot Newcastle, men han kommer troligtvis att kunna spela i helgen, då han har varit i Italien och fixat en speciell ansiktsmask som ska skydda ansiktet från nya smällar (The Daily Mail).