Liverpool fortsätter att jobba intensivt på att förlänga kontrakten med stjärnspelare.

De senaste veckorna har Trent Alexander-Arnold, Fabinho och Alisson Becker förlängt sina kontrakt med Liverpool – men klubben är inte färdiga där. Man har fortfarande fler kontraktsförhandlingar på bordet som man hoppas kunna avsluta inom kort.

Enligt Athletic vill Liverpool skriva nya kontrakt med Virgil van Dijk, Andy Robertson, Sadio Mané och Mohamed Salah. Den sistnämnde förväntas bli svårast att förlänga med, då hans fina målfacit har boostat marknadsvärdet rejält och lönekraven är förmodligen därefter.

Klubbens inställning till att förlänga med Jordan Henderson och Roberto Firmino är däremot inte lika solklar. Totaal Liverpool har tidigare rapporterat om Hendersons oklara framtid och även Firmino sitter med ett kontrakt som går ut sommaren 2023.

Firmino fyller 30 år om ett par månader och Liverpool har inte för avsikt att låta för många spelare ”bli gamla tillsammans”. Många inbitna LFC-journalister rapporterar att generationsväxlingen kommer att ske stegvis, men att den kommer att accelereras nästa sommar.

1 kommentar
  1. Tycker detta är en sund inställning från klubben!

Kommentarer är stängda.