Liverpool gör ett försök att signa en av Europas mest eftertraktade vänsterbackar.

* * *

Liverpool gör ett seriöst försök att signa Theo Hernandez, som har en utköpsklausul på €24 miljoner. Hittills har Liverpool gett Hernandez det bästa erbjudandet och de kan också erbjuda honom speltid, vilket är knepigare för de andra intressenterna Real Madrid, Barcelona, Bayern München och Manchester City (El Mundo Deportivo).

Liverpool har erbjudit Hernandez en lön som är fem gånger så stor som hans nuvarande (El Larguero (program på Cadena SER)).

* * *

I sommar kommer Alex Oxlade-Chamberlain att ha 12 månader kvar på sitt kontrakt med Arsenal, men trots detta har parterna ännu inte inlett formella kontraktsförhandlingar. Nu undersöker Liverpool, som är intresserade av att rekrytera engelsmannen, situationen. Att Arsenal kräver £35 miljoner för Oxlade-Chamberlain avskräcker inte Liverpool, som tror att kontraktssituationen kan få London-klubben att sänka prislappen i sommar. Klopp gillar Oxlade-Chamberlain och tror sig kunna locka honom till LFC (The Telegraph).

Två andra Arsenal-spelare som snart bara har 12 månader kvar på sina kontrakt är Kieran Gibbs och Jack Wilshere (The Telegraph).

* * *

Anderlecht hoppas kunna håva in €30 miljoner för Youri Tielemans (DH.be).

* * *

Sead Kolasinac är ytterst nära en flytt till AC Milan, som har erbjudit honom ett fyraårskontrakt med en årslön på €2,5 miljoner om året (Corriere dello Sport).

* * *

Torino har kontaktat Manchester City rörande en förlängning av Joe Harts lån. Italienarna kan dock inte signa honom permanent, då de varken har råd med lön eller övergångssumma (Tuttosport).

* * *

En källa nära Alexis Sanchez uppger att Arsenal-spelaren vill flyta till Manchester City (Directv Sports (chilensk media)).

Manchester City och Manchester United scoutar Simon Kjaer. Dansken har kontrakt med Fenerbahce till 2019 och den turkiska storklubben begär €15 för att släppa honom (SporX).

Jordi Alba ser över sin framtid. Han har pratat med landsmän i Chelsea och Manchester United, då har han har hört sig för om Premier League (AS).

1 kommentar
  1. priserna är så i England tyvärr, jag tycker de är försvaret vi behöver förstärka i första hand vi gör många mål, vi spelar 4 3 3 med 3 of mf inte renodlad forward. Vi har ju mane,coutinho, firminho, lallana kan spela där, gini kan spela där, origi kan spela där och benw och goez tränger på underifrån, inkl ings nästa säsong. en en till klass spelare där fram skulle inte skada

Kommentarer är stängda.