Liverpool, Arsenal, AC Milan, Fiorentina, Lazio, Lokomotiv Moskva och Galatasaray visar stort intresse för Lukas Podolski. Den tyska landslagsmannen har 18 månader kvar på sitt kontrakt med Köln. En flytt är däremot inte aktuell redan denna månad – de intresserade klubbarna får vänta tills i sommar (Bild).

Liverpool har bett om att bli informerade om alla bud som kommer på Crystal Palaces Wilfried Zaha (The Times).

Liverpool tros vara intresserade av Portos mittfältare Fernando (The Times).

Liverpool och Blackburn är intresserade av Real Madrids mittfältare Esteban Granero, som är till salu för omkring £8 miljoner.  Blackburn vill gärna låna Granero resten av säsongen, men den spanska storklubben vill sälja (TalkSPORT).

* * *

Fenerbahce har erbjudit Lille 10 miljoner euro – som kan stiga till 13 miljoner euro – för Moussa Sow, som i sin tur har blivit erbjuden ett 4,5 år långt kontrakt (Milliyet, Vatan).

* * *

Gary Cahills krav kan komma att hindra en flytt till Chelsea. Londonklubben har erbjudit honom £50 000 i veckan, men Cahill, som blir free agent i sommar, vet att han kan få det dubbla om han flyttar som Bosman efter säsongen. Dessutom vill Cahill bli garanterad en plats i startelvan – ett löfte som Chelsea vägrar ge honom. Detta innebär att båda parterna måste kompromissa mycket om en flytt ska bli av (The Mirror).

Gary Cahill och Chelsea är fortfarande inte överens om kontraktsvillkoren (The Daily Star).

* * *

Aston Villa vill låna Robbie Keane (The Daily Star).

Enligt Casemiros agent Sabatino Durante är den brasilianska mittfältstalangen till salu för så pass lite som 5 miljoner euro (Radio Mana Mana).

* * *

Marco Reus kommer att spela med Borussia Dortmund från och med kommande säsong. Uppgifterna bekräftas av såväl klubben som spelaren (Borussia Mönchengladbachs officiella hemsida).

Dortmund köper loss Reus för hans utköpsklausul på €17.5 miljoner – det vill säga motsvarade £14.6 miljoner (Bild).

Kommentar: Ganska väntad övergång, som har varit ett hett rykte de senaste veckorna. Dortmund försöker sälja Barrios och räknar nog nästan med CL-spel även nästa säsong, samtidigt som Neven Subotic också kan vara på väg bort från klubben. Subotic skulle säljas för en summa liknande den som Reus införskaffas för.