___________

Liverpool, Arsenal och Napoli är intresserade av Udineses duo Mehdi Benatia och Mauricio Isla (TalkSPORT).

Chelsea planerar att spendera £30 miljoner på två Newcastlespelare – Cheick Tioté och Tim Krul, som har blivit öronmärkta som potentiella förstärkningar. Chelsea är beredda att betala omkring £20 miljoner för Tioté och £10 miljoner för Krul, och båda skulle naturligtvis få löneförhöjningar vid en flytt till Chelsea. Liverpool har också varit intresserade av Tioté under en längre tid, då man scoutade honom redan i Twente, men man förväntas inte göra ett försök att signa ivorianen i sommar, eftersom Lucas Leiva kommer att återvända från sin långvariga knäskada. Vidare har Manchester United kollat på Tioté den här säsongen (The Independent).

* * *

Manchester United är den senaste klubben att visa intresse för Leandro Damiao. De förbereder ett bud på £25 miljoner för brassen (Gazzetta dello Sport).

* * *

Manchester United, Manchester City och Chelsea är intresserade av Christian Eriksen (The Mirror).

Tottenham är beredda att betala £35 miljoner för Eden Hazard (The Mirror).

Bayern München försöker förlänga kontraktet med Arjen Robben. Chelsea och Manchester City är intresserade av holländaren (The Mirror).

Birminghams målvakt Jack Butland är det senaste namnet att hamna på Arsenaks önskelista, där även Mario Götze, Lukas Podolski, Jan Vertonghen och Javi Martinez återfinns (The Mirror).

Spurs och Newcastle visar intresse för Junior Hoilett (The Mirror).

* * *

Bobby Zamora vill redan lämna QPR – efter bara sex veckor i klubben. West Ham vore angelägna att värva tillbaka honom i sommar (The People).

Fulham vill signa Spurs ytterback Kyle Naughton, som för tillfället är utlånad till Norwich (The People).

Junior Hoilett ser ut att nobba Newcastle och Spurs för att istället flytta till Bayern München (The People).

* * *

Barcelona vill signa Thiago Silva (Sportmediaset).

8 kommentarer
 1. Vad ska Chelsea ha Tim Krul till?
  Visst är han en grym målvakt men de har Cech (spekuleras att han ska säljas i sommar) och Curtois som är utlånad till Atletic Madrid och gör succé.
  Dessutom har de Matej Delac som är en supertalang och kan bli hur bra som helst!

 2. jag har inte jätte koll på Tim Krul men dom matcher jag sett den här säsongen har jag verkligen blivit imponerad. Känns som en väldigt spännande spelare som säkert kommer bli köpt av en större klubb en dag men jag tror newcastle är smarta nog och inser att dom kan få mer än £10 miljoner

  För övrigt tror jag även Jack Butland kommer bli väldigt duktig, tycker faktiskt vi borde va intresserade där, killen är bara 18 så kan se och lära av Reina i många år!

 3. Kingping//

  Det är ju ändå Chelsea…

 4. Glenn jag tror nog Blånäsan har sett till att han inte får skriva något kontrakt med Världens vackraste klubb… Det är en sådan typ som Berbatov som vi saknar en som vet hur man skyfflar in dem i målet

 5. Visst han kan göra mål,men jag ser ju hellre att vi skaffar en som jobbar hårt OCH kan göra mål….för jobbar ihjäl sig gör inte han i allafall….

 6. Glenn: Har inte sett det ryktet på någon sida som är det minsta pålitlig så tror inte det finns någon substans i det.

 7. nej vill också ha en hårdjobbande supermålskytt.. finns dock bara en i mina ögon som är tillgänglig och det är Cavani.. jag anser att Ronaldo, Messi och Rooney annars är de som stämmer bäst in på den beskrivningen, spelare som jobbar och inte bara gör skitmål. Cavani är dock i ett Napoli som möjligen kan missa CL och LFC kan nog erbjudan en saftigare lön än Napoli. Det grymma med Cavani är hans uthållighet i kombination med att han är över hela planen, bidrar i försvaret men lika snabbt är uppe på toppen när det är dags. Tror att han och Suarez skulle funka riktigt bra ihop, Suarez i en roll där han sätter press högt upp och Cavani strax bakom.

 8. Funkar ju bra för dem i landslaget OS.

Kommentarer är stängda.