. . .

Liverpool har intensifierat sitt intresse för Valencias mittfältare Sofiane Feghouli. 23-åringen skrev nyligen ett nytt kontrakt med Valencia, men den spanska klubben har en tight budget och skulle troligtvis lyssna på bud som ligger på omkring £13 miljoner. Liverpool är inte villiga att gå så högt, men kommer att buda omkring £9 miljoner om Valencia är medgörliga i förhandlingarna. PSG är också intresserade av algeriern (The People).

* * *

Micah Richards, Maicon, Wayne Bridge, Scott Sinclair och Roque Santa Cruz kommer troligtvis att ryka när Manchester City genomför en sommarrensning i truppen. Arsenal betraktar Richards som en idealisk ersättare till Bacary Sagna, som är på väg tillbaka till Frankrike (The People).

Gonzalo Higuain vill flytta till Premier League i sommar. Arsenal och Tottenham är intresserade av anfallaren, som Real Madrid vill ha omkring £22 miljoner för att släppa (The People).

Vincent Kompany, David Luiz och Mats Hummels är mittbackar som finns på Barcelonas önskelista (The People).

* * *

Real Madrid är beredda att buda £60 miljoner för Gareth Bale och dessutom ge walesaren ett femårskontrakt värt £10 miljoner om året. Bayern München, Manchester City och Chelsea är också intresserade av Bale (The Mirror).

Manchester United kommer att försöka värva Luka Modric i sommarens transferfönster (The Mirror).

Manchester United kommer att erbjuda Wayne Rooney ett nytt kontrakt (The Mirror).

Leeds talangfulla högerback Sam Byram kan hamna i Manchester City för £8 miljoner. West Brom, Stoke och Wigan är också intresserade av Byram (The Mirror).

* * *

Celtic-mittfältaren Victor Wanyama toppar Arsenals önskelista (The Daily Star).

* * *

Stoke har beslutat sig för att INTE erbjuda Michael Owen ett nytt kontrakt med klubben (The Daily Mail).

Arsenal, Chelsea, Newcastle och Tottenham är intresserade av Saint-Etiennes anfallare Pierre-Emerick Aubameyang (The Daily Mail).

* * *

Ernesto Valverde, Jürgen Klopp och Ronald Koeman är aktuella namn för Manchester City om Roberto Mancini lämnar efter säsongen (The Times).

Bayern München är villiga att testa Manchester United genom att buda på Wayne Rooney (The Times).