. . .

Anzhi är beredda att sälja Mbark Boussoufa för 20 miljoner euro. 28-åringen är en av Anzhis bästa spelare, klubben ser chansen att casha in sedan rekryteringen av Willian. Både Boussoufa och Willian är mångsidiga spelare, men det råder inga tvivel om att Willians ankomst innebär att Boussoufas betydelse för laget har minskat. Tidigare har klubbar som Liverpool och Zenit varit intresserade av Boussoufa (Life Sports).

* * *

Liverpool visar intresse för Malagas mittfältare Manuel Iturra, som blir free agent i sommar. Malaga har inlett kontraktsförhandlingar med Iturra, men 28-åringen är medveten om att han skulle få mer betalt i en ny klubb och kommer att tacka nej till ett nytt kontrakt med Malaga (The People).

* * *

Chelsea är fortfarande intresserade av att signa Willian – antingen i sommar eller nästa januarifönster – trots att han nyligen skrev på för Anzhi. Om Chelsea misslyckas med att signa Willian befinner de i pole position för att istället värva Hamburgs 20-åring Heung-Min Son, som även är ett intressant namn för Liverpool och Spurs (The People).

* * *

Borussia Dortmund vill signa Edin Dzeko som ersätare till Robert Lewandowski, som förväntas lämna klubben i sommar. Arsenal är också intresserade av Dzeko, men Manchester City vill hellre sälja honom till Dortmund än till en ligarival. Dzekos prislapp ligger på £17 miljoner (The Mirror).

Manchester City förbereder ett bud på £20 miljoner för Christian Benteke. Mancini vill ersätta Dzeko med en annan fysisk anfallare och Benteke betraktas som ett mer realistiskt och billigare alternativ än Edinson Cavani (The People).

Real Madrid vill värva Cavani, Gareth Bale och David Silva i sommar (The People).

* * *

Mourinho kommer troligtvis att lämna Real Madrid i sommar. Om så blir fallet leder Chelsea och PSG racet om den namnkunniga portugisiska tränaren (The Times).

Det återstår att se vilket lag Rafa Benitez kommer att träna nästa säsong. Det bör inte bli Chelsea, samtidigt som Real Madrids intresse inte verkar så hett, då de visar intresse för Carlo Ancelotti (The Mirror).

* * *

Monacos stenrika ägare Dmitry Rybolovlev är villig att betala sammanlagt £28 miljoner för Samir Nasri och Carlos Tevez. Dessutom är han intresserad av att rekrytera Roberto Mancini till klubben (The Daily Star).

Den förre Arsenal-anfallaren Eduardo kan komma att återvända till Premier League. ”If a club back in England is interested, and I get a good offer, then you never know,” sa Eduardo (The Daily Express).