. . .

Keisuke Honda och CSKA Moskva har kommit överens om att japanen ska stanna resten av den ryska säsongen, men att han kommer att få lämna för en europeisk storklubb i sommarens transferfönster. På sistone har intresset för Honda ökat – Liverpool, Tottenham, Inter, Lazio och en rad tyska klubbar är intresserade av hans tjänster. Hondas kontrakt med CSKA går ut i december 2013, men ryssarna har ändå gett honom en prislapp på 15 miljoner euro inför sommarens transferfönster (Life Sports).

* * *

Benficas Nicolas Gaitan är nära en övergång till ryska Anzhi. Argentinaren uppges kontraktsförhandla med den ryska klubben (Life Sports).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
  1. Spelar inte han i den platsen som Coutinho bör spela i? Mao som en offensiv mittfältare som kopplar ihop mittfältet med anfallarna?

  2. Jo det gör han men Coutinho kan spela ute på kanten också så det är inga problem.
    För 15 miljoner € är det ett solklart köp!

  3. För €15M är det ett solklart Liverpool-köp. Strax över €5M för alla andra klubbar skulle väl vara rimligt, med ett halvår kvar på kontraktet.

  4. Juste… Det tänkte jag inte på!
    Känns endock som försvaret har ganska stor prio i sommar. Kanske även en ny målvakt beroende på vad Reina vill och hur han presterar!