[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Odegaard

Den norska supertalangen Martin Ødegaard vill till Liverpool, eftersom både han och hans pappa är stora LFC-supportrar. Klubbar som Manchester United och City är intresserade, men han kommer inte att skriva på för en annan PL-klubb innan han har hört om Liverpool är intresserade av honom (The Sunday People).

* * *

17-årige Youri Tielemans fortsätter att storpslea för Anderlecht. Detta har skapat intresse hos storklubbar som Liverpool och Borussia Dortmund. Nu kontrar Anderlecht genom att erbjuda Tielemans ett förbättrat kontrakt som sträcker sig till åtminstone 2018 (Nieuwsblad).

* * *

Allt talar för att Raheem Sterling kommer att skriva på ett nytt femårskontrakt som ger honom en veckolön på £100 000 innan månadsskiftet. En källa inom Liverpool sa: “Talks with Raheem have progressed very well and we don’t see any problems arising from this point. There is no rush to get the contract signed, but we are now at a stage where we are talking weeks rather than months.” (The Mirror).

* * *

Glen Johnson är beredd att söka sig utomlands. Han har tackat nej till en ettårig kontraktsförlängning med Liverpool, som vill att han ska sänka sin nuvarande veckolön på £120 000. Liverpool har som bekant nyligen förlängt Sturridge och är på väg att göra detsamma med Sterling, vilket gör att klubben letar efter områden där man kan göra sig av med löneutgifter. Johnsons enorma lön gör att han kan få gå. Trots att det troligtvis kommer finnas stort PL-intresse är Johnson intresserad av spel utanför de brittiska öarna. (The Mirror).

Tottenham är beredda att återuppliva sitt intresse för Yevhen Konoplyanka i januari. Eftersom Konoplyankas kontrakt går ut nästa sommar kommer Dnipro troligtvis att sälja för omkring £5 miljoner i januari. Liverpool och Inter har också visat intresse för ukrainaren, som tros föredra Premier League framför Serie A (The Mirror).

* * *

Real Madrid är intresserade av att ersätta Iker Casillas med Asmir Begovic (The Mirror).

Christian Eriksen är villig att förlänga sitt kontrakt med Tottenham (The Mirror).

Den spelaren som Arsene Wenger helst vill signa i januari är Southamptons mittfältare Morgan Schneiderlin, som värderas till £25 miljoner (The Mirror).

Manchester United är intresserade av Torinos ytterback Matteo Darmian. Det kan komma att krävas så pass mycket som £15 miljoner för att köpa loss honom (The Mirror).

* * *

Arsenal och Chelsea är intresserade av Andre Silva, som för närvande spelar för Porto B. Han blir free agent efter säsongen (The Sunday People).

Tottenham scoutar Toulouses målvakt Ali Ahamada. Hans kontrakt går ut efter säsongen och han har informerat Toulouse om att han inte ämnar att förlänga. Benfica och Valenciennes är också intresserade av Ahamada (The Sunday People).

Swansea kommer att försöka signa Aston Villas Matt Lowton för omkring £3 miljoner i januari (The Sunday People).

* * *

Relaterade länkar:

Spelarprofil: Youri Tielemans

Spelarprofil: Yevhen Konoplyanka

Spelarprofil: Christian Eriksen

Spelarprofil: Martin Ødegaard

Spelarprofil: Ali Ahamada

6 kommentarer
  1. Ødegaard hade varit en riktigt rolig värvning. Verkar extremt talangfull för sin ålder och det faktumet att ALLA storklubbar verkar intresserade gör ju inte situationen sämre om Liverpool skulle knipa till sig honom.

  2. Vore ett generalfel att inte hugga på Ødegaard om han är så sugen på att spela för LFC. Enorm talang och är det Rodgers kan så är det vårda och utveckla talanger.

    • Jag hoppas också på att Ødegaard går till Liverpool. Däremot så förstår jag inte den här tron på att Rodgers skulle ha en extra ordinär förmåga att utveckla talanger. För det finns inte så mycket som backar upp den teorin i verkligheten.

  3. Andre Ayew? Går lite rykten. Och kan man få honom kanske man kan knyta till sig lillebror Jordan sen, ser sjuk potential i honom.

  4. Jag mår dåligt när en 19-åring kommer och kräver 1,2 miljoner i veckan för att spela.

Kommentarer är stängda.