[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Liverpool, Newcastle och West Ham är intresserade av Juanmi, som skulle kosta €7 miljoner (Tuttomercatoweb).

Newcastle är intresserade av Juanmi, som har en utköpsklausul på £5,5 miljoner i sitt kontrakt med Malaga (The Times).

* * *

Liverpool är intresserade av Lucas Digne (Le Parisien).

Liverpool är intresserade av Digne, som PSG kan tänka sig att sälja (L’Equipe).

* * *

Alex Song är till salu för omkring £5 miljoner. West Ham hoppas köpa loss Song, men de har massiv konkurrens massvis med andra klubbar. Chelsea och Manchester City är intresserade eftersom Song räknas som ’home-grown’, medan Southampton och Tottenham också följer händelseutvecklingen kring honom. Roma, Inter, AC Milan och Schalke är också intresserade. Trots den hårda konkurrensen har West Ham goda möjligheter att signa Song; han trivdes under sin säsong där, gillade att bo i London och sägs vara imponerad av anställningen av Slaven Bilic (The Telegraph).

West Ham är även intresserade av den franska duon Dimitri Payet och Yohan Cabaye (The Telegraph).

WBA är på väg att intensifiera sitt intresse för Matt Phillips. En annan spelare som Tony Pulis vill hämta till WBA är Tyrone Mings, som är intressant för många PL-klubbar och skulle gå på omkring £6 miljoner. Pulis vill även införskaffa en målvakt; där är Brad Jones och Wayne Hennessey intressanta spår. Pulis vill helst ha Hennessey (The Birmingham Mail).

Stoke är på väg att tappa tålamodet med Yevhen Konoplyanka. Stoke har gett honom ett fett kontraktsförslag, men hans representanter försöker hitta andra spår runtom i Europa. Sevilla är också intresserade, men Stokes kontraktserbjudande är klart bättre. Stoke börjar dock tröttna på att Konoplyanka inte skriver på och kan komma att rikta blickarna mot Yannick Bolasie istället. Bolasie är förvisso intresserad av att röra på sig i sommar, men han vill helst till någon av ligans sex bästa klubbar och inte exempelvis Stoke, som dock tror att de kan få honom att ändra sig. Crystal Palaces prislapp utgör dock ett hinder för Stoke (The Mirror).

* * *

Luciano Vietto kommer att bli Atletico Madrids första värvning i sommar. Klubbarna är överens på en övergångssumma på €20 miljoner + bonusar och Atletico är dessutom överens om kontraktsvillkoren. Det enda som återstår innan övergången är helt klar är läkarundersökningen och signaturen på kontraktet (AS).

Utöver Vietto vill Atletico Madrid värva ytterligare en anfallare. Carlos Tevez är ett alternativ. Juventus vill ha €15 miljoner om Tevez byter till Atletico eller PSG, som också är intresserade, medan de nöjer sig med endast €8 miljoner från Boca Juniors om den argentinska klubben kan betala den summan. Detta eftersom Boca inte på något sätt konkurrerar med Juventus. Tevez lön utgör ett hinder för Atletico, då han just nu har en årslön på €4,5 miljoner om året och vill ha höjt till €5 miljoner för att flytta till Atletico. PSG är också lockande för Tevez, då de kan erbjuda honom en årslön på hela €9 miljoner (AS).

Atletico har dock fler anfallsspår än Tevez. Carlos Bacca var ett alternativ, men Sevilla kräver €30 miljoner för honom och vore därmed betydligt dyrare än Tevez. Ytterligare en anfallare som övervägs av Atletico är Ciro Immobile, som skulle gå på €20 miljoner. Liverpool är också intresserade av Immobile (AS).

Manchester United har öronmärkt Jan Oblak som ersättare till David de Gea (AS).

Rafa Benitez vill hämta Geoffrey Kondogbia till Real Madrid, men AC Milan är också väldigt intresserade och jobbar redan hårt på att signa fransmannen (AS).

* * *

Beijing erbjöd nyligen Sevilla €25 miljoner för Carlos Bacca, som blev erbjuden en årslön på €6 miljoner. Bacca var dock snabb med att tacka nej till erbjudandet eftersom han vill fortsätta spela i Europa (Sky Italy).

Inter och Valencia är intresserade av Gianneli Imbula, som är till salu för €18-20 miljoner (Sky Italy).

4 kommentarer
 1. Kan inget om spelaren men en av mina bästa vänner är ifrån Malaga och han beskriver honom som en stor talang som kan vara lite slarvig mellan varven.

  Malaga säljer ju som alla vet av allt så fort anbud kommer in pga bråket med oljetjejkern. Han ville bygga arena och hotell och grejer men fick inget bygglov och efter det sket han fullständigt i laget. Det ryktas att kineser skall komna in och då blir det ju betydligt svårare att köpa loss.

 2. Vi skulle kunna uppgradera truppen rejält i sommar för en inte alltför stor slant!

  Song och Cabaye istället för Lucas och Allen
  Digne istället för Enrique
  Borini och Lambert ut och in med en bra anfallare (gå all in på Bacca? Tevez?).
  Konoplyanka på en free transfer vore väl inte heller helt fel

  Har inte så bra koll på Juanmi.

  Vad hände förresten med Paco Alcacer, inte hört något om honom på ett tag.

  • Fast både Song och Cabaye vill nog vara startspelare plus att Cabaye har nog en väldigt hög lön. Men visst hade de höjt snittet.

 3. Varför i hela friden skulle Tevez välja oss? Jag trodde det bara fanns ett alternativ för honom om han skulle lämna Juventus och det var tillbaka till Boca Juniors.

Kommentarer är stängda.