Liverpool bevakar Adrianos situation i Barcelona sedan ytterbacken medgett att han kan vara på väg bort i sommar. Adriano har en utköpsklausul på £15 miljoner men Barcelona skulle troligtvis sälja för £7 miljoner (The Sunday People).

* * *

Jordon Ibe är beredd att förlänga sitt kontrakt med Liverpool. Hans pappa David, som även agerar rådgivare, har klargjort att han är öppen för förhandlingar sedan Liverpool meddelat att de ämnar att erbjuda honom ett nytt kontrakt. Det är däremot inte helt klart vilket A-landslag Ibe kommer att representera framöver. Ibe kan spela för antingen England eller Nigeria, och de sistnämnda är på väg att ge honom chansen i A-landslaget redan nu (The Mirror).

Juventus vill signa Stevan Jovetic. Manchester City hoppas att kunna använda Juventus intresse för Jovetic till att inleda en dialog om Paul Pogba. Det är dock osannolikt att Jovetic kommer att inkluderas i en affär som tar Pogba till City (The Mirror).

David Moyes försöker locka Danny Ings till Real Sociedad. När Ings besökte Sociedad sa Moyes till Ings att han kommer att vara lagets ’main man’ och lovade dessutom att fler britter ska värvas till klubben. De ekonomiska villkoren är också bra för Ings del, då Sociedad erbjuder ett kontrakt värt omkring £60 000 i veckan samt en saftig ’signing on fee’ (The Mirror).

7 kommentarer
 1. Adrian är välkommen för 7 miljoner.
  Hoppas verkligen ibe inte väljer Nigeria eftersom han kommer att försvinna på afrikanska mästerskapen mitt under säsongen då.
  Tror han går en väldigt ljus framtid till mötes om han kan hantera pressen som följer med framgång

  • Långa flygresor om man ska spela för sfrikanska landslag med. Bara Nigeria är en bit bort och tänk om han ska spela kvalmatch borta mot Sydafrika.

 2. Ibe är ju lätt nya favoriten. Med honom, Sterling och Sturridge i anfallet och Coutinho bakom ser det intressant ut.

 3. In med Adriano och ut med Enrique så har vi uppgraderat platsen bakom Moreno. Låter bra. Om det blir av så tyder det på att Rodgers vill tillbaka till fyrbackslinjen igen eftersom han värvar en vänsterback.

  Ge Ibe ett nytt kontrakt så han inte lockas av en massa sedelbuntar från nåt annat lag. Skriv in en skyhög utköpsklausul så han är vår länge.
  När det gäller landslag så är det bara för England att göra som de gjort med flera andra spelare, låt honom debutera några minuter så han blir låst för landet. Skulle vara dåligt för England att tappa en sån stor talang och dåligt för Liverpool om han skulle välja Nigeria pga afrikanska mästerskapen.

  Fattar inte hur folk kan vara intresserade av Jovetic och Ings. Den förstnämnda håller inte i PL, möjligtvis i en sämre liga som Serie A men han är alldeles för skör och blir skadad hela tiden. Den sistnämnda har gjort det bra i ett sämre lag men han skulle aldrig platsa i en större klubb. Verkar som de PL lag som jagar honom vill ha honom bara för att han är engelsman.
  Han skulle bara bredda vår trupp, inte spetsa den. Då behåller jag hellre Borini och Lambert.

  • Håller inte med om Ings, han är bättre än Borini och Lambert. Med tänket att bara för att någon gör det bra i ett mindre lag klarar man inte att göra det bra i större lag så kan ingen från dem mindre lagen som kanske blommar sent bli någonting. Jovetic är en klasspelare och jag förstår inte heller hur du kan påstå att han inte håller för Premier League. Visst är han alldeles för skadedrabbad men han håller när han väl spelar.

  • Ibe ska givetvis inte ha någon utköpsklausul alls då det bara är Spanien mig veterligen som man måste skriva in en sådan klausul.

   Jovetic är klass, lite för skadebenägen men han skulle utan tvekan förstärka vårt lag.

   Ings är bättre än både Lambert och Borini och kan komma för en låg peng, han kommer givetvis inte att vara förstavalet hos oss men att få in honom för ungefär samma peng som vi säljer Lambert för hade vart en bra affär i sommar.

 4. Otroligt svårt att bedöma om Ings är bättre eller sämre än Lambert och Borini. Båda två har ju också lyckats i andra lag än Liverpool, det var därför de köptes från början. En anledning till att byta ut någon av dem mot Ings är ju just att de inte lyckas i Liverpool. Det kanske Ings gör, men det är långt ifrån säkert. Kan vi byta utan att förlora pengar så tycker jag det kan vara värt en chansning.
  Att Jovetic är en klasspelare när han är hel måste väl de flesta hålla med om.

Kommentarer är stängda.