I morgon börjar Fotbolls-VM i Ryssland och flera av våra spelare är på plats för att försöka ta sina länder så långt som möjligt. Vi kommer givetvis att följa hur det går för dem och för att ni ska ha full koll på vilka som är på plats kommer här en liten genomgång:

-Mohammed Salah, Egypten
Är givetvis den stora stjärnan i ett Egypten som inte varit med i ett världsmästerskap sedan 1990. Om Salah blir frisk i tid kommer han att vara den i särklass viktigaste spelaren i laget, om Egypten ska ta sig någonstans i turneringen kommer det krävas att hans form från säsongen följer med in i mästerskapet.

Motståndare:
Uruguay 15/6
Ryssland 19/6
Saudiarabien 25/6

-Trent Alexander-Arnold och Jordan Henderson, England
Vi har två representanter i Englands trupp och av de två är det säkerligen vår lagkapten som ligger närmast en plats i startelvan, även om han har ganska tuff konkurrens. Alexander-Arnold kom med som en liten överraskning och har Tottenhams Trippier före sig i kampen om en plats ute till höger, får nog i första hand hoppas på något inhopp.

Motståndare:
Tunisien 18/6
Panama 24/6
Belgien 28/6

-Dejan Lovren, Kroatien
En av planens bästa spelare i Champions League-finalen förra månaden, nu är det dags för Lovren att kliva ut på de stora scenerna igen. Förutspås spela från start i Kroatiens fyrbackslinje.

Motståndare:
Nigeria 16/6
Argentina 21/6
Island 26/6

-Sadio Mané, Senegal
Vår anfallsstjärna har en viktig roll i ett Senegal som av många ses som Afrikas starkaste kort i den här turneringen. Ett spännande lag som kan bli en obekväm överraskning för de mer favorittippade lagen, vad Sadio Mané kan ställa till med vet vi alla.

Motståndare:
Polen 19/6
Japan 24/6
Colombia 28/6

-Simon Mignolet, Belgien
Precis som i Liverpool får Mignolet finna sig i en plats på bänken när turneringen börjar. Det krävs nog en skada på Courtois om det ska bli någon speltid för Migs.

Motståndare:
Panama 18/6
Tunisien 23/6
England 28/6

-Roberto Firmino, Brasilien
I ett stjärnspäckat anfall har det på förhand sett ut som att Firmino kommer att få finna sig i en plats på bänken, Gabriel Jesus verkar gå före i rangordningen, men om vår brasse får speltid kommer han säkert att visa för sin förbundskapten varför denne gör säkrast i att hålla Bobby på planen.

Motståndare:
Schweiz 17/6
Costa Rica 22/6
Serbien 27/6

Marko Grujic, Serbien
Att Grujic skulle få en plats i VM kom som en överraskning, i alla fall för mig, men lånet till Cardiff ska ha gjort honom gott och det vore oerhört intressant att se honom få några minuter i turneringen.

Motståndare:
Costa Rica 17/6
Schweiz 22/6
Brasilien 27/6