[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

På fredagen hölls ett möte mellan Mateo Kovacic, Inter-direktören Piero Ausilio och tre representanter från Liverpool i Milano. På agendan var en eventuell övergång för Kovacic (Calciomercato.com).

* * *

Liverpool kommer att höja budet på Nathaniel Clyne, som gärna vill flytta till LFC om klubbarna kan komma överens om en övergångssumma. Southampton är beredda att sälja för £15 miljoner (The Liverpool Echo).

Manchester United har lagt ner sitt intresse för Clyne (The Times).

* * *

Manchester City har gjort ett sista försök att behålla James Milner genom att erbjuda honom en veckolön på £165 000 (The Liverpool Echo).

* * *

Fenerbahce är intresserade av Liverpools unga anfallare Samed Yesil (The Liverpool Echo).

* * *

Real Madrid, Bayern München och Manchester City är intresserade av Raheem Sterling (Sky Italy).

38 kommentarer
 1. Bayern, ge oss Götze och Martinez för Sterling 😉

 2. Mkt pengar för Clyne som väl bara har ett år kvar på sitt kontrakt? Men han skulle nog bli vår bästa ex-So’tonspelare.

 3. Jag har bestämt mig att från och med nu inte bry mig ett skit om vad spelarna kostar. Summorna är så jävla sjuka nuförtiden att ingen spelare är värd pengarna.
  Om Liverpool håller sig inom FFP ramarna och spelaren gör bra ifrån sig så kan jag inte bry mig mindre om vad han kosta. Betala £50m för Benteke om dom känner för det så länge som han levererar.

 4. Kovacic och Clyne är nog några av dem mest intressanta spelarna vi är kapabla att ro hem just nu sett till både pris och status på vår klubb. Skulle bli väldigt nöjd om vi landade båda två.

  • Håller med men ditt namn är ganska värdelöst…

  • ”JohanE” bättre ??

  • Det är ju i alla fall mitt namn… Skriva RodgersOut som namn är ju bara löjligt.

  • Återigen dem negativa kommentarerna… Onödigt. Om jag vill döpa mig till det kan jag väl få göra det?

 5. Låter lovande men tror inte ett skit på det

 6. I den här ryktesfloran som är Silly Season så skulle gilla om vi inledde med att värva Clyne, Kovacic och Ings. Om det görs för vettiga summor såklart, då tänker jag mig £10-12m för Clyne, runt £15m för Kovacic och £3-5m för Ings. Då har vi fått in tre värvningar som förbättrar truppen varav två (Clyne, Kovacic) bör gå rakt in i elvan.

 7. Hoppas vi klipper kova och återigen snor en ung spelare från Inter med lovande framtid. Dem skulle säkert ta lambert i en swap plus cash då dem föredrar gamla spelare. det är lite så jag ser på dem.

  Sen blomstrar han likt cou så är allt fint. Det är alltså belgare, brassar, kroater och engelsmän som gäller.

 8. Magkänslan säger att Benteke och Ings kan komplettera varandra riktigt bra!
  Shoot!

 9. BrendanNotMyCoach, Rodgersout – Var vänlig och avlägsna er från denna sida! Kan ni inte ställa er bakom vårt lag och dess coach, då är ni inte värdiga supportrar för
  Liverpool FC. Hör av Er till Man C el Chelsea, de är alltid i behov av ”bra” folk.

  • Alla har väl rätt till en åsikt?
   Ställer mig oxå lite frågande till om BR verkligen kan föra oss framåt..
   Seriöst hur risigt har det inte sett ut i år?? Velande med system, utfrysning av spelare och ett lag som helt tappat förmågan att kämpa för skölden på bröstet!!

  • BR ändrade system när set gick som sämst och det blev en positiv ändring men han har nog aldrig haft intention att ha tre CB i längden. Jag tycker faktiskt att han är bra taktiker men laget förlorade självförtroende efter ManU matchen. Innan dess var ju alla i hyllningskören…

  • Charles, var själv vänlig att avlägsna dig från denna sida. Vi ser ett problem i vår klubb och vill utrycka oss. Din pessimistiska kommentar gör ingen nytta. Fokusera på klubben eller diskussionen istället för ägna fokus åt vad någon har döpt sig till på ett forum.

  • Uttryck dig med ordentliga inlägg istället för löjliga namn. Använd ett nick som du kan stå fast vid så man känner igen vem som skriver.

 10. Om Klopp eller Ancelotti vill komma så måste rodgers bort. Inte för att jag helt tappat förtroendet för honom, men de känns som betydligt bättre alternativ. Den här säsongen har dessutom varit under all kritik och rodgers bör få en del skit för det, precis som han blev hyllad förra säsongen. Det är världen vi lever i. #rodgersout

 11. Även jag gör det. När spelare, ledare eller ägare inte presterar måste de få ifrågasättas. Det blåser hårt på toppen. Jag ser hellre kritiska supportar som vågar vädra sitt missnöje än kappvändare som istället ändrar uppfattning så fort en tränare fått sparken. BR och flera spelare har varit usla i år. Då ska de få höra det också. Det är ingen Kindergarten-mentalitet som behövs nu för att vända skutan rätt!

  • Handlar ju knappast att vända kappan efter vinden men att stötta sitt lag i ur och skur…vilket är LFC för mig. Varför tror du alla säger att våra supporters är världens bästa? Varför sjöng vi i halvtid i Istanbul? Varför välkomnar vi spelarbussen och visar stöd när det går som sämst?
   Klaga och svära över spelare och ledare tillhör andra lag. Jag kommer alltid stötta mitt lag…

  • Det är väl självklart att alla stöder laget när det går emot och att det är oförlåtligt att bua på spelare eller tränaren. Men precis som att Rodgers under sin tid i Liverpool gått ut och kritiserat spelare i pressen, så måste även han kunna få kritik. Jag förstår inte riktigt vad som är så konstigt med det.

  • Så du var aldrig kritisk mot Hicks lr Gillette? Lr mot Hodgson? Du har aldrig varit kritisk mot en värvning lr mot Benitez eviga rotation lr mot alla ändringar i spelsystem under BR? En riktig supporter KAN fotboll, står upp för sina idéer och sin filosofi, vet hur laget bör spela och värva. Sen tror jag alla vill att det ska gå bra? Men när det inte gör det? Får en riktig supporter då inte säga att det är dax med ett byte på högerbacksplatsen, att Touré kanske inte håller ett år till, att Balotelli och Lambert var felköp eller att BR kanske inte är rätt man och borde bytas ut?

   Blir ju jävla knepigt i längden va? Mer Nordkorea än en fotbollsklubb med högt i tak. Sen förstår jag om folk vill ha BR, Touré, Hohnson m fl kvar, men jag förstår mkt väl de som inte vill ha det också, och åt det hållet lutar jag (baserat på alla obegripliga värvningar, alla rotation av spelsystem, den obefintliga förmågan att få till en fungerande defensiv etc).

   Läs ditt eget inlägg nedan om benteke, Luktar kritik. Du kan nog inte vara kvar som supporter ifall Benteke värvas. Byt till Chelski! jag tycker det är bra att vi har höga krav och diskuterar och krirtiserar spelare, spelarköp osv. och för en diskussion om tänkta transfers innan de är signade. jag vill t ex abslout inte se benteke, men om han värvas hoppas jag att han lyckas utmärkt. men är han kass komme rhan att få höra det, och jag kommer då att säga ”vad var det jag sa”, och hoppas på att ngn ny kommer in istället. Vad är så knepigt med et?

 12. Inte imponerad av Benteke än så länge, kan han göra annat än att nicka?

  • Han är förvånansvärt rörligt men jag är inte helt övertygad. Särskilt inte för 30!

  • 32,5£ mille för Benteke… Det enda han gjort i matchen är ett par nickskarvar, tappat bollen och sprungit en massa. Inte imponerad! Lägger vi utköpsklausulen så undrar jag vad vår transferkommité rökt.

  • Dessutom en jävla oförmåga att kunna röra sig o möta boll det enda han riktade in sig var att få ett inlägg o när dom väl kom sprang han o gömde sig bakom mertesacker.

 13. Tycker många här börjar direkt attackera med glåpord / ifrågasätta om man är supporter.

  Det är som jag skulle säga ni är inga riktiga Liverpool fans för ni är inte födda i Bootle Liverpool som mig.

  Alla är vi fans av Liverpool KLUBBEN

  Jag skulle direkt sparka rodgers då min åsikt är att han är okvalificerad för att styra vårt lag.

  Skulle gärna byta ägare till nån Sheikh för dom älskar fotboll och kommer fixa ny arena och köpa klass direkt.

  Om ni tycker annorlunda är det helt okej.

  Vi är alla röda YNWA

  • Så du vill köpa framgång likt Chelsea och City. Bara tanken får mig att må illa.

   Om det står mellan en ombyggnad av Anfield eller en ny arena så väljer jag Anfield 11 gånger av 10.

  • Ses inte Bootle mer som en ”Everton stadsdel”, både Carra och Macca är uppvuxna där och dom växte upp som Evertonsupportrar?

  • 1. Som sagt du mår illa av tanken = Helt okej din åsikt.

   2. Bootle är rätt delat angående vilket lag man håller på , min farfar håller på Liverpool men 2 av hans söner håller på Everton = Delat.

   3. Bygg ny arena är ett måste om vi vill konkurrera med United / Arsenal / City.

   Men nu när FFP är typ nedlagt och FSG kan dra fram plånboken lär vi får se om jänkarna vill spendera för att vinna ligan eller för att bli någon ungdoms akademi för andra storklubbar.

   YNWA

 14. Debatten om Rodgers lär fortsätta. En del håller alltid på sittande manager eftersom det av någon underlig anledning verkar vars ett krav för att få kalla sig för en ”riktig” supporter. En del andra är snabba att döms någon till att få kicken när segrarna uteblir.

  Min syn på Rodgers är att han kom till oss för honom i en bra tid. Tidigare managers hade inte rosat marknaden, men suarez fanns där. Att Rodgers är en manager som fungerar i medvind är självklart. Ingen kan säga något annat, särskilt inte när han har hjälp av världens bästa fotbollsspelare på planen.

  Det är dock i motvind vänner (och managers) testas, och ingen kan ju säga att Rodgers hanterade den motvind som började vina runt vingmuttrarna på honom i höstas. Snarare kan man konstatera att han inte verkade ha en aning vad han skulle göra med laget. De som presterat på maxnivå säsongen innan var nu antingen skadade, sålda eller verkade vara helt ur form. Där och då kunde Rodgers klivit fram och visat sin storhet, det gjorde han inte, kanske gjorde han så gott han kunde, men om han gjorde det håller han inte för att träns en klubb som aspirerar på toppen, för alla lag hamnar i svackor ibland, och ska du hänga med måste du hantera de här svackorna på ett helt annat sätt än att försöka få det att låta som att det alla ser inte har hänt. Usla insatser recenserades av Rodgers som strålande insatser, och ju sämre någon presterade på planen, desto bättre hade samma spelare varit på träningsplanen i veckan. Och alla nya spelare skulle snart börja prestera, detta snart har hittills inte inträffat.

  Summering av ett långt inlägg är att ronders inte håller för att träna vår klubb, och det måste man få tycka även innan är supporter.

  • Bra summerat, håller med i stort i sätt allt du skriver!

 15. In
  Benteke
  Clyne
  Kovacic
  Origi

  Ut
  Gerrard
  GJ
  Lambert
  Borini

  Det hade väl varit en bra start på transferfönstret?

  • Någon lite mer stark, teknisk o snabb som DCM så hade det funkat för mig

 16. Har inga problem med Rodgers egentligen,Men nu har han 3 år utan en titel!
  Han har haft 5 fönster på sig att sätta sin trupp!
  Det är ändå Dalglish värvningar (Suarez,Hendo) samt såklart Stevie,Skrtel som vart navet under hans år!
  Hade han bara lyckats mätta oss med en titel/final varje år hade allt vart lugnt!
  Nu finns Rafa,Klopp,Ancelotti samt ev Blanc på marknaden och då vore det ett tjänstefel om vi inte agerade!
  Känns även som chanserna att få in några namn ökar med 100% vid en klass manager!

Kommentarer är stängda.