Lemar är åter igen aktuell för spel i Liverpool – men det kan bli på bekostnad av Coutinho.

Enligt The Independent kommer Liverpool att göra ett nytt försök att signa Thomas Lemar i januari. Monacos stjärna värderas till £90 miljoner. Tidningen menar att Klopp tror att Lemar kommer att Liverpool före Arsenal. London-klubben var som bekant nära att signa Lemar i somras, men övergången blev aldrig av, delvis på grund av att Arsenal inte deltar i Champions League. Liverpool vill inte försvaga sin offensiv och agerar i förebyggande syfte, då man förutser att Barcelona kommer att göra ett nytt försök med Coutinho, menar Independent.

Duncan Castles, numera på Yahoo Sport UK, går steget längre. Han skriver att Lemar har pratat med Liverpool och att källor nära fransmannen uppger att han har accepterat en övergång till LFC, förutsatt att man kan komma överens med Monaco om en övergångssumma. Lemar är även intressant för Manchester United.

Enligt Castles tackade Lemar nej till Arsenal i somras, då han inte ansåg att det var den bästa plattformen för att bygga vidare på sin karriär.

Liverpools stora intresse för Lemar kan bero på att Coutinho är på väg bort, hävdar Castles, som menar att LFC kräver €150 miljoner för att släppa brassen till Barcelona.