En spelare som tidigare jagats av Liverpool är tillgänglig i detta transferfönster.

För några år sedan var Thomas Lemar inblandad i en riktig ”transfer-saga” till Liverpool – och för den delen även Arsenal – men i slutändan lämnade han inte Monaco i dåvarande transferfönstret. Sommaren 2018 hamnade Lemar istället i Atletico Madrid.

Den numera 24-årige Lemar har inte haft en särskilt framgångsrik period i Atletico Madrid, vars tränare Diego Simeone har varit öppen med att fransmannen inte motsvarat förväntningarna i klubben. De uteblivna framgångarna i Atletico har gjort att Lemar är till salu – vilket ju inte hör till vanligheterna att stjärnspelare är i januari.

Enligt Evening Standard har Chelsea blivit erbjudna Lemar. Hans prislapp ligger på £50m för ett köp eller £5m för ett lån resten av säsongen. Utöver Chelsea är Arsenal, Spurs och ett stort antal klubbar utanför England intresserade av Lemar.

Liverpool nämns inte – men vi vet att han var av intresse för några år sedan och att man ibland väljer att gå tillbaka till tidigare ”targets”.

3 kommentarer
  1. £50m för en spelare som inte varit så värst bra dom senaste åren och är 100% en bänkspelare i Liverpool. Tror inte jag kan vara mindre intresserad av Lemar till Liverpool längre. Chelsea, Arsenal eller Spurs får gärna köpa honom.
    Har sett en handfull matcher med Atletico det senaste året med Lemar på plan och han har aldrig imponerat.

    • Hade inte heller plockat Lemar nu men trots allt intressant att han finns tillgänglig på markanden. Blir intressant att följa händelseutvecklingen.

  2. Vet inte alls hur Lemar har utvecklats men med tanke på att han är till salu inte särskilt bra verkar det som. Vi var ju intresserad av någon anledning förra gången och har han verkligen tappat allt eller kan Klopp kicka igång honom? Som han var i Monaco var han riktigt bra så har han fortfarande den nivån i sig skulle han vara en tillgång. Hur det än är kommer vi nog börja rensa och behöver nytt blod i truppen. Vi behöver verkligen någon som kan gå runt i våran topp trio så de får vila men det kanske är Minamino, Origi och Shaq som ska in där?

    Men 50m£ känns mycket men känns som det finns prutmån då de vill bli av med honom.

Kommentarer är stängda.