Sammy Lee har slutat som assisterande manager i Liverpool (Sky Sports News).

Lille har gjort klart med Dimitri Payet (Lilles officiella hemsida). Således kan vi avskriva Payet som ett rykte till Liverpool.

Sunderland kommer att läkarundersöka Connor Wickham under onsdagen (Skysports.com).

Atletico Madrids president Enrique Cerezo har uttalat sig om Sergio Agüeros framtid. Cerezo säger bland annat; ”Jag svär att jag inte vet var Agüero kommer att hamna” och tillägger att han inte vill se argentinaren i Real Madrid – då vore Sevilla bättre – men en flytt till ”Liverpool vore ännu bättre” (AS).

Chelsea följer händelseutvecklingen kring Sergio Agüero, vars representanter försöker förhandla ner utköpsklausulen från £42 till £32 miljoner. Det är oklart hur Atletico Madrid ställer sig till detta, men klart är i varje fall att Juventus och Real Madrid också är intresserade av argentinaren (The Daily Mail).

Under tisdagen läckte Santos president Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro ut uppgifter om att fem icke-namngivna klubbar har matchat Neymars utköpsklausul på 45 miljoner euro. Detta stämmer inte, då endast Real Madrid har budat den summan (The Daily Mail).

Liverpool, Newcastle och Sunderland är intresserade av Bournemouths talang Danny Ings (The Mirror).

Lille är överens om kontraktsvillkoren med Park Chu-Young. Lille och Monaco är redan överens om övergångssumman på 8 miljoner euro (Infosport+).

* * *

Stoke budade nyligen £16 miljoner för Scott Dann + Cameron Jerome. Budet förkastades av Birmingham, men klubbarna fortsätter alltjämt att förhandla om duon (The Independent).

Manchester Citys intresse för Gary Cahill har svalnat. Istället vill klubben signa Partizan Belgrads Stefan Savic (The Independent).

Manchester City har budat £6 miljoner på Savic. Samtidigt förväntas Cahill skriva på för Arsenal under den närmaste veckan, övergångssumman ligger på £17 miljoner (The Telegraph).

Charlie Adam och Stewart Downing förväntas skriva på för Liverpool under den här veckan (The Daily Star).

* * *

Liverpool ser ut att gå miste om Connor Wickham, då man är ovilliga att matcha Sunderlands bud på £9 miljoner + eventuellt ytterligare £3 miljoner i prestationsbaserade tillägg. Om inte Liverpool ändrar sig drastiskt kommer man inte att signa Wickham. Istället fokuserar man på andra spelare, som till exempel Charlie Adam, Stewart Downing och Jose Enrique (The Liverpool Echo).

Sammy Lee är inte längre en del av Liverpools ledarstab. Det är oklart varför Lee inte är kvar (The Liverpool Echo).

Paris SG förbereder ett stort bud på Eden Hazard. Det handlar om 31,5 miljoner euro + anfallaren Mevlüt Erding. Hazard uppges vara positivt inställd till en övergång till Paris, men Lille vill inte sälja till en annan fransk klubb (L’Equipe).

Både Manchester United och Chelsea har budat 20 miljoner euro för Thiago Alcantara (El Mundo Deportivo).

Om Valencia säljer Juan Mata vill de ersätta honom med Pedro Leon (Sport).

Fernando Llorente är fortfarande aktuell för Real Madrid (Don Balon).

Bojan Krkics far har slutat som scout i Barcelona. Detta hänger förmodligen ihop med att sonen förväntas lämna för spel i AS Roma (Marca).

Inter vill signa River Plates Erik Lamela (Tuttosport).

Aston Villa visar intresse för Sergio Canales (The Daily Mail).

* * *

Sammy Lee kan redan ha ett nytt jobb på gång. Lee pekas nämligen ut som en potentiell rekrytering för West Ham, där han i så fall skulle återförenas med Sam Allardyce, som han jobbade tillsammans med i Bolton (The London Evening Standard).

Blackpool vill ha £8 miljoner + 3 spelare på lån av Liverpool för Charlie Adam. Den senaste att nämnas i lånsammanhang är Danny Wilson, som Blackpool gärna vill låna (The Blackpool Gazzette).

* * *

Sunderland har gjort klart med Connor Wickham (Sunderlands officiella hemsida).