Sydkoreansk media placerar Boltons mittfältare Lee Chung-Yong i Liverpool. De hävdar att en sommarflytt är aktuell.

Tydligen har rapporterna uppgett att Liverpools intresse för talangen delvis baseras på att man försöker expandera på den asiatiska marknaden, där det ju finns stor potential. Sponsoravtalet med Standard Chartered satte igång sådana spekulationer ännu mer.

En potentiell flytt till Liverpool förnekas dock kraftigt av en talesman för TI Sports, som representerar Chung-Yong. Talesmannen säger att Liverpool inte har visat intresse för sydkoreanen, och att 21-åringen ger allt för Bolton.

Han har gjort en bra debutsäsong i Premier League, och gjorde ett bra intryck i Boltons senaste match mot Liverpool.

* * *

Spartak Moskva vill värva Albert Riera – men bara om intresset verkligen är ömsesidigt.

Klubbens boss Valery Karpin säger till The Daily Mail att den stenrike ägaren Leonid Fedun ämnar att starta en dialog med Riera.

Detta bekräftas av Fedun, som menar att han vill veta Rieras motiv med en eventuell flytt. Spanjoren ska inte bara ”spela av tiden” innan VM, utan verkligen vilja hjälpa laget.

Om Riera inte är villig att ge järnet kommer inte Spartak att värva honom, menar Fedun.

Situationen är något komplicerad. Liverpool föredrar att sälja Riera, medan spelaren själv helst vill lånas ut resten av säsongen för att sedan överväga sina alternativ i sommar.

Vad Spartak vill är något oklart, men vad de verkar, skulle de föredra en permanent affär, där Riera visar lojalitet gentemot klubben.

Till saken hör även att Riera har en rysk fru, och kanske således är mer öppen för en långvarig flytt än vad många andra spelare hade varit.

* * *

AC Milan kommer att försöka värva Fernando Torres i sommar, rapporterar Il Giorno.

Även Edin Dzeko ryktas till den italienska storklubben, men hans prislapp ligger på 40 miljoner euro, vilket förhindrar en övergång.

* * *

Enligt La Stampa har Mario Balotelli tröttnat på Jose Mourinhos behandling.

Mourinho har petat Balotelli på sistone och i sommar kan skilsmässan bli ett faktum.