Lacazette

Alexandre Lacazette är ett alternativ för Liverpool i januaris transferfönster Lacazettes prislapp ligger på omkring £15 miljoner – en summa som skulle kunna finansieras genom att sälja Fabio Borini till Sunderland för £14 miljoner (The Mirror).

* * *

Christian Eriksen är het inför nästa sommars transferfönster. Om Spurs är intresserade av att sälja finns flertalet intressenter. Prislappen kommer ligger på omkring 300 miljoner danska kronor. Storklubbar som PSG, Milan, Dortmund och Liverpool är intresserade av Eriksen (BT, dansk tidning).

* * *

Stoke är intresserade av Zakaria Bakkali (The Daily Mail).

Gremio och Napoli är intresserade av Lucas Leiva (The Daily Mail).

9 kommentarer
 1. Snacka om dålig business att köpa Eriksen för det priset när vi kunde köpt han för ~80MSEK från Ajax…

 2. Som om Tottenham skulle släppa honom till oss, och även om det skulle ske att vi skulle betala Spurs det de vill ha för honom, och även om vi skulle det att han skulle vilja gå till oss just nu. Ger inte mycket för det där ryktet.

 3. Lacazette i nuvarande form hade varit ett riktigt bra köp!

 4. Ta in Lacazette, verkar vara en stark trixig forward som är bra på att transportera boll. Eriksen tror jag inte att vi hugger på, hellre då att vi går efter Moutinho från Monaco för en billigare peng.

 5. Lacazette verkar absolut vara en spännande värvning! Eriksen är duktig, men jag tycker inte de är överdrivet stor skillnad på han eller Coutinho… Han löper lite mer i djupled, men ytterligare en spelare som gärna får bollen stillastående för att sen starta något. Jag tycker att vi borde använda Markovic mer. Av det jag sett i de två senaste inhoppen, så har han kunnat få bollen och fart och haft en bra första touch när han får passningen.

  Men om budet på 14 miljoner på Borini fortfarande finns kvar, eller om det är något i närheten utav det, så är ju en spelare som Lacazette ett måste tycker jag!

  • Han är ju betydligt målfarligare än coutinho och har inte lika djupa svackor. Men som sagt vi har väl typ fyra spelare som spelar på hans position så detta känns milt sagt orealistiskt.

   Lacazette för 15 milj känns billigt.

  • Håller med, £15 miljoner känns billigt, trots Lyons ekonomiskt taskiga situation.

 6. Såg att det ryktades om att Ochoa var klar för oss men han är väll RESERV målvakt i malaga? Svårt att tro att han kommer höja målvakts nivån märkvärdigt…

  • Väldigt omhuldad innan och under sommaren, han verkade bra. Vet inte vad det säger om honom att han är nr 2 bakom Kameni då den sistnämnde är bra och har varit i klubben flera år.

Kommentarer är stängda.