Liverpool är beredda att sälja Dirk Kuyt. En ny manager kan visserligen förhindra en eventuell försäljning, men ryktet säger att klubbens kommande manager redan har accepterat en försäljning av Kuyt, som man hoppas kunna få £8 miljoner för (The Daily Star Sunday).

* * *

Joe Cole vill skriva på för en ny klubb inom kort. Hans val kommer att baseras på sportsliga grunder – han vill ha en manager som verkligen tror på honom som spelare och ger honom rätt roll. Engelsmannen säger sig vara sugen på en mer central roll än vad han har haft de senaste säsongerna. Han säger sig vara öppen för ”anything” för tillfället  (FIFA.com).

AC Milan är den senaste klubben att visa intresse för Joe Cole (Corriere dello Sport).

* * *

Barcelona vill värva Mesut Özil. Spanjorerna är beredda att erbjuda Werder Bremen pengar + Alex Hleb för att kunna genomföra en affär (Sport).

* * *

Röda stjärnans anfallare Dejan Lekic har skrivit på ett femårskontrakt med Osasuna (Osasunas officiella hemsida).

* * *

Sporting Lissabon är nära att värva Royston Drenthe (Diario de Noticias).

* * *

Barcelona och Real Madrid är intresserade av Javi Martinez (Sport).

* * *

Juventus vill värva Benficas vänsterback Fabio Coentrao (A Bola).

Real Madrid är också intresserade av Coentrao (Record).

* * *

Raul Gonzalez har erbjudnaden från Schalke, Blackburn, Sampdoria och amerikanska MLS (Onda Cero).

* * *

AC Milan vet att det krävs 50 miljoner euro för att köpa loss Zlatan Ibrahimovic. Klubbens president Silvio Berlusconi hoppas kunna finansiera en värvning av svensken genom att sälja spelare som exempelvis Klaas-Jan Huntelaar och Mathieu Flamini (Sport).

* * *

Borusisa Dortmund är intresserade av Roque Santa Cruz (The Mirror).

* * *

Bayern München vill köpa en ny vänsterback. Nadir Belhadj och Leighton Baines är namn som nämns i sammanhanget (The Daily Star Sunday).

Bayern München bevakar även Dimitar Berbatovs situation i Manchester United (The Daily Star Sunday).

* * *

Wolfsburg är intresserade av Craig Bellamy. Möjligtvis kan en affär som inkluderar såväl Bellamy som en betydande summa pengar ta Edin Dzeko till Manchester City (The Sunday Express).

* * *

Nigerias landslagsmålvakt Vincent Enyeama närmar sig en flytt till West Ham (News of the World).

* * *

Den sydafrikanska landslagsanfallaren Siphiwe Tshabalala ryktas vara på väg till Wigan, men även Paris SG och Hannover nämns i ryktesfloran (Skysports.com).

Bolton och Birmingham är intresserade av Katlego Mphela, som också är en sydafrikansk landslagsanfallare (The Birmingham Mail).

* * *

Manchester City är alltjämt intresserade av Lazios vänsterback Aleksandar Kolarov (The Daily Mail).

* * *

West Brom är beredda att snappa upp Marton Fulop för £900 000 (The Daily Mail).

* * *

Stoke letar efter köpare till James Beattie, Dave Kitson samt Tuncay (The Daily Star).

* * *

Birmingham har höjt sitt bud på Crystal Palaces högerback Nathaniel Clyne. Det senaste budet ligger på £1 miljon.

* * *

Lazio närmar sig en dubbelvärvning av Nadir Belhadj och Kevin-Prince Boateng. Duon kostar tillsammans £8 miljoner (The Daily Mail).

* * *

Middlesbrough är nära att värva Celtics anfallare Georgios Samaras. Klubben har bjudit £1,5 miljon för greken (The Daily Record).

* * *

Udinese har informerat Manchester United och övriga intresserade klubbar att Alexis Sanchez kostar hela 30 miljoner euro att köpa loss (Datasport).

* * *

Bolton vill låna Marcos Alonso och Rodrigo Moreno (The Bolton News).

* * *

West Hams nya manager Avram Grant är inte speciellt entusiastisk över idén att värva Juan Roman Riquelme, vilket ser ut att stoppa en affär (The Mirror).

* * *

Juventus är den senaste klubben att visa intresse för Luis Suarez (Ita Sport Press).

1 kommentar
  1. £8 miljoner för Kuyt låter lite, han är en av de spelarna som faktiskt utvecklades under förra säsongen. Från att bara springa, kämpa och vara på rätt ställe så kunde han under våren även finta bort en motståndare och ta emot en pass utan att den studsar bort en meter.

    £8 miljoner låter även som ett kap för Belhadj och Prince Boateng, skulle bra mycket hellre mönstra dem i en laguppställning än Lucas och Insua.

    GO REDS!!!

Kommentarer är stängda.