Liverpool vill värva en ny vänsterback, men vem blir det?

Klart är i varje fall att mer eller mindre samtliga engelska medier rapporterar att Leicester har nobbat Liverpools bud på £7 miljoner för Ben Chilwell.

Enligt Liverpool Echo vill LFC värva en ung vänsterback som kan utvecklas under Klopp – därmed passar inte Jonas Hector in på den profilen som eftersökes. Det gör däremot Chilwell, naturligtvis, och den som nämns som ett potentiellt alternativ är Hulls skotte Andy Robertson.

Om Liverpool verkligen vill ha Chilwell kan man helt enkelt betala de £10 miljonerna som Leicester kräver. Vi snackar med andra ord inte om någon ”£30M Luke Shaw”…

Vidare har Liverpool Echo förkastat de rykten som gör gällande att Townsend är ett intressant namn för LFC. Istället pekas Sadio Mané ut som den yttermittfältaren som man försöker få in.

2 kommentarer
  1. Jag förstår inte detta med en vänsterback för framtiden, det är ju omedelbart vi behöver en vänsterback som både kan försvara och spela fotboll.

    Jag får anta att Klopp vet vad han sysslar med men jag hade tveklöst velat se en komplett och erkänd spelare. Guerreiro blir det i vilket fall inte.

    • Jag håller med dig! Hade vart sjukt mycket bättre att hitta en 16-17 åring om man inte har något intressant i ungdomslagen och sen satsa på en riktigt bra vänsterback som typ Hector eller Rodriguez. Så kan Moreno få ”utvecklas” under Klopp. Visserligen är inte Moreno 19-20 men han är ju fortfarande relativt ung.

Kommentarer är stängda.