[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Dnipro spelade nyligen mot Tottenham i Europa League. Det blev en hedrande 1-0-seger för Dnipro. Matchens enda mål sattes av Yevhen Konoplyanka.

Konoplyankas aktioner i matchen kan ni se nedan:

4 kommentarer
  1. Tänk bara om killen skulle ha bättre spelare runt om sig som ger mer stöd. Då tror jag han skulle vara livsfarlig. Hoppas Liverpool plockar honom i sommar. Man måste ju bredda truppen och ser hellre en Kono än en Moses i truppen.

    • Tänk ett anfall med SAS som forwards kono och sterling på kanterna och Coutinho som nr 10 och Gerrard som balansspelare. När man ska jaga ett mål på slutet eller mot defensiva lag hade det varit kul att se!

  2. Får intrycket att han utmanar lite väl mycket. Fanns flera tillfällen för ”pass and move” som han slarvar bort. Vet dock inte hur han brukar spela.

    • Tror det handlar om att han inte helt litar på sin omgivning då dom inte är på samma nivå som han. Inte helt olikt Suarez för 1-2 år sen i Liverpool. Han ser mycket bekvämare ut i landslaget var jag har sett honom ett antal gånger. Det här va andra gången jag såg honom i Dnipro, första gången en hel match, och det va det jag la störst märke till.

Kommentarer är stängda.