. . .

Agger

Monaco vill signa Daniel Agger. Den stenrika klubben har erbjudit dansken ett fyraårskontrakt (L’Equipe).

Napoli vill värva Martin Skrtel (Corriere Dello Sport).

Andra spelare som Napoli är ute efter är Mario Gomez och Marouane Fellaini (Corriere Dello Sport).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Kan Monaco ens erbjuda Agger ett kontrakt utan att ha pratat med klubben?

 2. för min del är båda till salu för rätt pris, förutsatt att ersättare finns tillgängliga.

 3. Va fan! Ska vi göra oss av med alla mittbackar detta fönster..?

 4. Agger måste stanna. Skrtel bryr jag mig inte så mycket om för dånande vi kan få in Papadopolous vilket jag gärna ser. Att sen ha Toure som squad player tillsammans med Wisdom och kanske Lloyd så tycker jag vi har en bra uppsättning. Kelly kan ju också spela mittback. Jag tycker en VB är hög prio på då Enrique behöver konkurrens och Robinson behöver lånas ut. Kelly Måste hålla sig frisk nu. Viktig för konkurrensen på HB.

 5. Skulle kännas som att det var ett konstigt val om man lät två inspelade mittbackar gå. Kunde det inte varit tvärt om med klubbarna? Skrtel till Monaco och Agger till Napoli. Då hade vi ju avslagit förslaget om att sälja Agger direkt medan man även kan tjäna stora pengar på Skrtel. Var känner ni andra att gränsen är för att släppa Agger? €30-35 miljoner? Lägre?

 6. Runt €20 för Agger skulle väl vara rimligt, förutsatt som sagt att det finns någon vettig ersättare för samma eller lite lägre pris

 7. läst mycket om att Johnson kan tänka sig att lämna för Spanien nu i slutet av karriären, skulle så gärna vilja se Clyne från Southampton komma och ta över rollen. Tror att han skulle passa perfekt spelmässigt, han är även 21-22 så det passar det Rodgers och ledningen söker.

  • Tror också Clyne hade suttit perfekt, delat ansvar med Kelly. Men jag tror att Kelly är tillräckligt bra för att ta förstaplatsen på HB och i så fall kanske ett namn som Sam Byram hade varit bättre, eller rentav att satsa på Wisdom och lägga pengar på annat…

 8. Jag tycker om vi får rätt pris så är detta perfekt!

 9. Eurosport France och L’equipe skriver att Agger är överens med AS Monaco om sitt personliga avtal. Personligen tar jag skriverna om Agger med en nypa salt. Om han nobbade Barcelona och City i fjol så känns det ologiskt att han skulle dra nu?

  Speciellt nu som det verkar som staben har hittat den perfekta balansen med träning/vila/rehab för Agger. Och inte att glömma, Y.N.W.A-tatueringen.

  Ps Den nya bortadräkten kanske är det fulaste jag någonsin har sett

 10. Zenit har sålt Bruno Alves till Fenerbache.
  Skrtel tillbaka in?

  • Alves har varit en överskattad pjäs som de har velat casha in länge. En flopp där, faktiskt.