Övergång kan bli aktuell i sommar.

Hittills är detta transferfönster sannerligen inte ett av de mest händelserika kring Liverpool. Det brukar finnas hur många rykten som helst kring klubben, men nu är det ganska tyst. Om detta beror på inaktivitet eller det faktum att Ayre, som av somliga pekades ut som ”läckan i klubben”, inte är kvar återstår att se.

Ikväll uppger Liverpool Echo att Klopp vill ha Julian Brandt. Bayer Leverkusen vägrar sälja Brandt den här månaden, men LFC hoppas kunna signa honom i sommar. Hans kontrakt med Leverkusen går ut 2019 och hittills har inte parterna kommit överens om en förlängning. Tyska medier uppger också att en utköpsklausul på £17 miljoner ska kunna gå att aktivera i sommarens fönster – vilket förstås har uppmärksammats av intressenter. Utöver Liverpool nämns Bayern München som en potentiell intressent.

Liverpool Echo skriver också att Klopp är fortsatt angelägen om att få in Christian Pulisic, men även i hans fall kommer ingenting att hända den här månaden. Intresset handlar snarare om sommarens fönster. Värt att notera är att Borussia Dortmund har varit ytterst tydliga med att de inte vill sälja Pulisic.

I Italien hittar vi också ett LFC-relaterat rykte. Det är La Stampa som skriver att Juventus är intresserade av att signa Emre Can i sommar, men inte tror vi väl att Klopp är beredd att sanktionera en sådan försäljning?