Brassen drömmer om att återvända till Merseyside – men får nobben.

Phillipe Coutinho karriär peakade i Liverpool. Vi minns nog alla hur han verkligen pushade för att få igenom en flytt till Barcelona, men man kan lugnt säga att den numera 29-årige brassen aldrig fick karriären att lyfta i Spanien.

I detta transferfönster försöker Barcelona åter igen bli av med Coutinho och hans höga lönekostnad.

Enligt Sport vill Coutinho inget hellre än att återvända till Liverpool, men Jürgen Klopp ska ha sagt blankt nej, vilket han också gjorde när samma fråga ställdes för ett år sedan.

Hittills har Barcelona misslyckats med att hitta en köpare åt Coutinho. En av klubbarna som uppges visa intresse för honom är Leicester, där han i så fall skulle återförenas med Brendan Rodgers.

3 kommentarer
  1. Både konstigt och förståeligt. Han tvingade sig bort från klubben. Hans största misstag i karriären. Hade dock passat bra i våran trupp nu tror jag. Men, men, han brände sina broar själv. Dålig agent?

    • Ja det var lite konstigt att han ville iväg när han äntligen hittat rätt i en klubb. Hans sejour i Inter var ju inte särskilt lyckad innan han kom till LFC, och inte riktigt rosat marknaden i Barca eller Bayern heller direkt. Men å andra sidan var inte Liverpool en titelvinnande kandidat när han tillhörde vår klubb, och vi får ju på ett sätt tacka honom för värvningen av van Dijk, som ju gjort en del nytta minst sagt. 🙂

  2. Tack för allt Coutinho men nej tack!

    Btw. Grymt jobbat med nya sajten! Blir hur bra som helst!

Kommentarer är stängda.