Mycket överraskande visar Kenny Dalglish stort intresse för Celtics yttermittfältare Paddy McCourt. 27-åringen gjorde ett snyggt mål i förra veckans landskamp mot Färöarna, och Liverpool har varit intresserade under en längre tid. Nu visar flera klubbar intresse för McCourt, som beskrivs som en oerhört talangfull spelare, men som aldrig har hittat en jämnhet i sitt spel. Dalglish är dock mycket medveten om hans kapacitet och är angelägen om signa honom. McCourt skulle troligtvis inte vara en startspelare i Liverpool, men han vore kapabel att kunna göra explosiva inhopp (The Mirror).

Liverpool visar intresse för nordirländaren Paddy McCourt. Vidare vill Liverpool fortfarande värva en mittback samt en anfallare, men man måste sälja först (The Daily Mail).

Liverpool förbereder att ge Celtic ett bud på Paddy McCourt. Liverpool har redan kontaktat Celtic angående McCourt, och Celtic svarade genast med att de inte vill sälja yttermittfältaren, men genom att buda kan Liverpool testa Celtics vilja att behålla spelaren, som också är eftertraktad av Wolves och Blackpool (The Belfast Telegraph).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. jag litar på Kenny,men jag hade hoppas på någon stor stjärna som kunde lyfta hela truppen…..Det saknas stjärnor,vi har 2 och en är tillbaka snart hoppas jag…
  Men jag är säker på att vi har en hel del fler stjärnor om några år,då våra ungtuppar har fått några år på nacken:)

  Jag saknar trycket som andra lag kan skapa mot ”sämre lag”.
  Undrar vad det är som saknas,då vi har haft problem att skapa detta tryck i flera år…..viljan?,kunnandet?,orken eller något annant?

  Men jag är säker på att vi tar oss samman och kniper en champions plats

  YNWA

  • Björn, Jag hade trott på åtminstone en riktig stjärnvärvning i sommar. Det verkar inte ske. Jag räknar inte typ Downing eller Cahill som en sådan. Kanske kan Liverpool inte locka de allra främsta utan CL-spel. Vad Liverpool har gjort i sommar är att man har byggt en jäkligt stark stomme som kommer att göra Liverpool till ett bättre, stabilare, starkare, bredare och mer flexibelt lag. Men för att vinna de stora titlarna krävs ytterligare spetskompetens. Kanske är den långsiktiga planen att tillföra det i kommande transferfönster, när man är en attraktivare klubb och förhoppningsvis kan erbjuda CL-spel. Det låter nog som en ganska negativ bedömning av dagens trupp, men jag tror att klubben har en långsiktig plan och förstår vikten av långsiktigt lagbyggande.

 2. vi behöver en fixstjärna, och dom är oftast yttrar.. det låter sjukt att vi har den här konversationen ens men så är fan verkligheten lagen har respekt för ett lag med fixstjärnonor. jag vill gärna en kvick ytter innan fönstret stängs.

  pelle, hur ser läget ut med Martin/Marvin/Mata/Lennon, eller någon annan ytter?

  • daniel, Det är ganska tyst om yttrar, ja förutom McCourt men det återstår onekligen att se om han verkligen är aktuell…

   … Men Liverpool letar förmodligen fortfarande efter en ytter, och det finns fortfarande heta yttrar på marknaden som förväntas flytta innan transferfönstret stänger. Till exempel Shaqiri och Griezmann.

 3. ”The Derry Pelé”, vore riktigt kul att se McCourt i LiverpooL!

 4. Ska tydligen ryktas i Spanien om att Comolli sitter i diskussioner med At.M. om en dubbeldeal kring Forlan och Godin. Skulle detta gå igenom så skulle jag bli överlycklig. Tror att Forlans person är precis det som saknas, Godin känns betydligt mycket mer intressant än Cahill. Forlan skulle utan tvekan kunna bli den offensiva ledare som jag tycker saknas när Gerrard inte är med fysisk eller mentalt. Han har med säkerhet 2-3 år på högsta nivå kvar om han inte åker på någon tung skada. Forlan lär inte heller vara särskilt dyr pga åldern, jag tror att hans prestationer kan generera mer än övergångssumman som vi inte kommer att få tillbaks då Forlan troligen isf avslutar karriären i LFC.

  • OS, Forlan har ett jättekontrakt med Atletico. Han skulle behöva acceptera en rejäl lönesänkning i så fall. Och varför vore han ett så säkert kort? Han har haft en formsvacka i ~1 år och misslyckades brutalt senast han spelade i PL. Visst skulle han kunna vara ett intressant tillskott men han vore varken billig eller ett säkert kort.

 5. Skulle också vilja se en källa på det. Låter lite för bra för att vara sant. Säkert nåt som går runt hos privatpersoner på Twitter och/eller Fanatix och liknande

  • Erik, Daver – ja det är bara mycket lösa rykten i dagsläget. Ungefär samma källor som hävdade att Bolton hade accepterat Liverpools bud på Cahill i fredagsnatt.

 6. LFC Transfer Speculations – den sidan på Facebook kom det ifrån som i sin tur hänvisade vidare, som ni säger inte helt pålitligt.

  Anser inte att han vore ett säkert kort, det är sällan en värvning. Det som jag dock tror gör att han kan lyckas är att han hamnar i en miljö som han borde trivas i, lite underdog liknande den i landslaget, tillsammans med Suarez, många talangfulla spelare som inte nått toppen, Gerrard, mer mentalt mogen och erfaren sedan senaste PL-sejouren. Jag förbisåg det där med lönen när jag pratade om ekonomin, något jag inte borde ha gjort.