Mycket överraskande visar Kenny Dalglish stort intresse för Celtics yttermittfältare Paddy McCourt. 27-åringen gjorde ett snyggt mål i förra veckans landskamp mot Färöarna, och Liverpool har varit intresserade under en längre tid. Nu visar flera klubbar intresse för McCourt, som beskrivs som en oerhört talangfull spelare, men som aldrig har hittat en jämnhet i sitt spel. Dalglish är dock mycket medveten om hans kapacitet och är angelägen om signa honom. McCourt skulle troligtvis inte vara en startspelare i Liverpool, men han vore kapabel att kunna göra explosiva inhopp (The Mirror).

Liverpool visar intresse för nordirländaren Paddy McCourt. Vidare vill Liverpool fortfarande värva en mittback samt en anfallare, men man måste sälja först (The Daily Mail).

Liverpool förbereder att ge Celtic ett bud på Paddy McCourt. Liverpool har redan kontaktat Celtic angående McCourt, och Celtic svarade genast med att de inte vill sälja yttermittfältaren, men genom att buda kan Liverpool testa Celtics vilja att behålla spelaren, som också är eftertraktad av Wolves och Blackpool (The Belfast Telegraph).