Real Madrid har nobbat Liverpools bud på 25 miljoner euro för Gonzalo Higuain. Real Madrid har bara två anfallare och vill värva en tredje – därför kommer de inte att sälja Higuain såvida de inte mottar ett helt galet bud (Sport).

Chelsea överväger att signa Raul Meireles. Liverpool är villiga att sälja portugisen för omkring £12 miljoner, men man förväntade sig att sälja honom till utlandet (The Daily Mail).

Hugo Rodallega riskerar att bli utfryst i Wigan, eftersom han vägrar skriva på ett nytt kontrakt med klubben. Rodallega bänkades i ligapremiären mot Norwich och kan bli kvar på bänken om han inte skrivet ett nytt kontrakt. Hans nuvarande kontrakt går ut nästa sommar. Wigans ordförande Dave Whelan vill absolut inte tappa honom på free transfer. Både Liverpool och Tottenham hade representanter på plats i Wigans ligapremiär, men dessvärre startade ju inte Rodallega matchen. Anfallaren värderas till £9 miljoner (The Mirror).

Nicolas Anelka vill lämna Chelsea. Det innebär ett svårt beslut för klubben, då Daniel Sturridge också är angelägen om att spela A-lagsfotboll på regelbunden basis (The Mirror).

* * *

Manchester City och Liverpool scoutar Coventrys talang Gael Bigirimana (Twitter).

Swansea vill låna Danny Wilson (Twitter).

Liverpool har visat intresse för Paddy McCourt, men Celtic har svarat med att han inte är till salu. Det återstår dock att se vad Celtic gör om Liverpool kommer med ett konkret bud på yttermittfältaren (Skysports.com).

AC Milans intresse för Alberto Aquilani har svalnat. Istället riktar Milan blickarna mot Fiorentinas Riccardo Montolivo (TalkSPORT).

* * *

West Ham har intensifierat sitt intresse för David N’Gog (TalkSPORT).

QPR visar intresse för Philipp Degen (Skysports.com).