Real Madrid har nobbat Liverpools bud på 25 miljoner euro för Gonzalo Higuain. Real Madrid har bara två anfallare och vill värva en tredje – därför kommer de inte att sälja Higuain såvida de inte mottar ett helt galet bud (Sport).

Chelsea överväger att signa Raul Meireles. Liverpool är villiga att sälja portugisen för omkring £12 miljoner, men man förväntade sig att sälja honom till utlandet (The Daily Mail).

Hugo Rodallega riskerar att bli utfryst i Wigan, eftersom han vägrar skriva på ett nytt kontrakt med klubben. Rodallega bänkades i ligapremiären mot Norwich och kan bli kvar på bänken om han inte skrivet ett nytt kontrakt. Hans nuvarande kontrakt går ut nästa sommar. Wigans ordförande Dave Whelan vill absolut inte tappa honom på free transfer. Både Liverpool och Tottenham hade representanter på plats i Wigans ligapremiär, men dessvärre startade ju inte Rodallega matchen. Anfallaren värderas till £9 miljoner (The Mirror).

Nicolas Anelka vill lämna Chelsea. Det innebär ett svårt beslut för klubben, då Daniel Sturridge också är angelägen om att spela A-lagsfotboll på regelbunden basis (The Mirror).

* * *

Manchester City och Liverpool scoutar Coventrys talang Gael Bigirimana (Twitter).

Swansea vill låna Danny Wilson (Twitter).

Liverpool har visat intresse för Paddy McCourt, men Celtic har svarat med att han inte är till salu. Det återstår dock att se vad Celtic gör om Liverpool kommer med ett konkret bud på yttermittfältaren (Skysports.com).

AC Milans intresse för Alberto Aquilani har svalnat. Istället riktar Milan blickarna mot Fiorentinas Riccardo Montolivo (TalkSPORT).

* * *

West Ham har intensifierat sitt intresse för David N’Gog (TalkSPORT).

QPR visar intresse för Philipp Degen (Skysports.com).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. No98 vad du vill skiter jag totalt i, jag väger in vad jag vill i mina resonemang. 35 miljoner pund för carroll som var skadad och spåddes missa största delen av våren är en dåligt genomförd värvning oavsett vad du tror om carrolls framtid. 50 miljoner Aguero hade varit bättre investerade pengar då det hade hjälpt oss under våren, annars kunde vi ha väntat!

  När man pratar vidarförsäljningsvärde så har du i carroll en väldigt hög tröskel för att få ett sådant värde. 35 miljoner tyder på att carroll ska bli en av världens bästa anfallare, stanna karriären ut eller sluta som en flopp. För att kunna ta in aspekten om vidarförsäljningsvärde måste man vid köpet ha gjort en bra affär, jag tror inte och har aldrig trott att carroll säljs för 35 miljoner igen.

 2. OS- OM LFC hade köpt Aguero för 50 millar, hur länge tror du då att han hade stannat på öarna före ordet ”hemlängtan” kom fram?
  Vi ser det i Man C med Tevez & har sett det med många andra.

  Detta lär vara ett av dom saker ägarna vill undvika, därav grumden av britter i LFC.
  ALLA vet att det finns stora pengar & tjäna i England & tar nog gärna chansen att lira några år där & tjäna en hacka.
  Kyssa klubbmärket, säga att man ”alltid” velat lira i klubben osv för att sedan börja snacka om hemlängtan.

  Sen begriper jag inte heller vad problemet med summan är…
  Jag behöver inte fundera på att hoppa över pizza framför V75 ikväll pga LFC köpte Carroll/Henderson för dyra pengar, för det är inte mina pengar utan min kära favvo klubbs ägares pengar som dom väljer att investera på ett bra sätt enl mig.

  Förra ägerna fick skit för att dom inte värvade, dessa får skit (av vissa) för att dom värvar för dyrt….
  Vissa blir aldrig nöjda.

 3. Uppenbarligen finns inget djupare intresse ifrån din sida för klubben, du har bara ett intresse för truppen.. Undra hur lycklig du är över den om ett tag om inte klubben skötts på ett hållbart sett.

  Aguero är väl efter en match snart ikapp carrolls målskörd i lfc.. Jag måste få vara skeptisk till värvningar med stora summor inblandade då det förhoppningsvis är långsiktiga värvningar och inte city-hetsande vi håller på med, det innebär att vi inte kommer att köpa några större namn framåt på ett tag då det här är tanken för några år framöver. Känner du dig lika nöjd nu? Carroll var en väldigt osäker och framstressad värvning som kan bli en flopp, vi får iaf inte tillbaks pengarna.. Finns det då nya pengar att köpa ett stort namn för? Därför Kalle ska du bry dig om klubbens ekonomi!

 4. Men exakt VAD har du för garanti på att denna Aguero skulle passa i England?
  Så du ifrågasätter Comolli & KK`s förmåga att köpa spelare?

  Framstressad värvning skriver du…
  Tror mkt väl ledningen visste vad dom gjorde när Carroll plockades in & KK har flera ggr sagt att detta INTE är en kortsiktig värvning utan en mer långsiktig sådan.
  Ge killen chansen att visa vad han kan för tusan, före du börjar gnälla.

 5. KALLE…att inte våga värva Aguero för att det finns risk för att han få hemlängtan är ett riktigt lågt och dåligt argument. Nästan lika lågt som Glocalnet.
  Bara för att KK och Comolli tror och hoppas på att Caroll kommer bli en världsforwad som ska göra 15-20 kassar per säsong så behöver det inte bli så.
  Om KK säger att en viss häst kommer vinna i V75 lopp, innebär det att den gör de då bara för KK har sagt det?

  Caroll är har 2 egenskaper, grym på huvudet och tung att möta i boxen.
  Frågan är om det räcker för att bli topp 10 bland de bästa forwadsen i världen 5 år framöver. Jag tvivlar precis som OS.

 6. DeZ, All statistik är ju inte mål och assist. Han ligger väldigt högt upp i passningsprocent(tro det eller ej, men ett sidledspass kan faktiskt också leda till nånting bra), hur långt han löper och hur stora ytor han täcker(defensivt arbete) och kanske framförallt så var han en av de som skapade flest chanser i PL förra året. Är dock osäker på hur den sista statistiken egentligen mäts.

  OS, Det var inte meningen att det skulle låta som ett påhopp. Men hur kan du garantera att Agüero inte skulle bli skadad under våren då eller? Han var ju till och med skadad under våren och då hade du suttit här och klagat på att vi lagt ut £50M i onödan istället. Det finns ingen spelare som värvas för en halv säsong, man måste titta på HELHETEN och även inse att vi får in en spelartyp som var lysande under hösten och gick in och dominerade mot lag som Arsenal och Chelsea. Innan han blev skadad så låg Carroll även i toppen av skytteligan. Vad säger att han inte kan göra det igen när han anpassat sig till laget som han gjorde i Newcastle och är skadefri?

  Sen om du kollar på Agüeros skadestatistik så är den inte så glänsande som alla tror. Agüero har varit skadad ganska mycket under sin karriär och när han väl varit det så har det gått åt skogen för Atletico i ligan. Betyder det att City har slängt sina pengar i sjön? Nej, det behöver det inte.

  Om vi ska prata om priser så kommer de alltid att vara för höga och för låga, men eftersom vi inte har någon budget så är det viktigaste att få in en spelare vi behöver, inte priset. Till exempel när vi värvade Suarez så var det ett fruktansvärt ockerpris att vi betalade £22M för en spelare ifrån den värdelösa, mediokra, korpliknande holländska ligan. En månad senare så var det helt plötsligt århundradets fynd.

  Visst kan du tycka att man inte skulle värvat Carroll överhuvudtaget, det kan du absolut få tycka. Men det går inte räkna att vi tex skulle kunna få nästan 2 Suarez för de £35M, för det beror helt på situationen! Det finns ingen klubb som inte skulle ta ut £5-10M (minst) extra när de visste att vi hade sålt en spelare för £50M. Jag ser mycket hellre att våra ägare lägger ut pengarna som krävs för att få en spelare som vi behöver än att göra som Wenger, snåla in på Mata eftersom alla vet att Arsenal har pengar och gå för budget-alternativet Jadson istället.

  Sen så vill jag än en gång säga, att inte spendera de pengarna vi gjorde på Carroll och istället snåla till hade garanterat skapat kaos bland såväl fans som spelare. Det var nog betydligt viktigare för ägarna att visa att de var att räkna med, och på så vis gå in och fläska till med £35M, när de trots allt utan problem kunde göra det utan att problem. Visar inte det fansen någonting? Det är politik på hög nivå och därför tror jag att symbolvärdet var betydligt större från ägarnas sida. De ville att vi fans här skulle sitta och diskutera varför Carroll behövs/inte behövs istället för att diskutera varför ägarna inte spenderar några pengar. Det är allt jag försöker säga!

 7. Kan även saxa en del saker ifrån Tomkins twitter.

  ”Liverpool’s best players may like to earn £200k a week, but they accept the pay structure/realities at the club. However … If #LFC suddenly paid someone £200k a week, then Reina, Gerrard, Suarez, et al, would *have* to be given pay rises. … Then gap to mid-range internationals grows. So *they* would want pay rise, to narrow an unfair gap, or unrest ensues”

  Fråga 1. Aguero is a £35 million striker Andy Carroll is not!!!! ”<- but he's on more than double the wages and MCFC in Champs League"

  Fråga 2. Whats wages got to do with Carroll/Agüero-both cost 35m "<- I despair. An extra £100k a week is an extra £5m a year. You paying it?"