RB Leipzig har förkastat ett bud på £57m från Liverpool på Naby Keita (Bild).

Liverpool kommer att kontra med ett nytt, förbättrat bud på Naby Keita efter att man fått ett bud nekat. Detta trots att Leipzig sagt att Keita inte är till salu, oavsett summa (The Times).

***

The Guardian och Liverpool Echo berättar att Lazio har lagt ett bud på Lucas Leiva. Budet sägs vara £5m stort och det är nu upp till mittfältaren själv om han vill lämna. Brassen är spelaren i LFC som varit i klubben längst, men gick nyligen in på sitt sista år på kontraktet. Lucas gjorde 19 starter förra säsongen, alla tävlingar inräknat, men kommer inte ta en ordinarie tröja i LFC. Regelbunden speltid sägs vara anledningen till en eventuell flytt.

***

Inter vill ha Saido Mané eller Alexis Sanchez som ersättare om Ivan Perisic lämnar för Manchester United (Gazzetta dello Sport).

***

Mohamed Salah är spelklar efter att hans arbetsvisum blivit godkänt under torsdagen. Debut kan ske redan ikväll, fredag, mot Wigan på DW Stadium.

3 kommentarer
  1. Det är såklart synd att se Lucas lämna. Men dagen måste komma någon gång. Han har fortfarande mycket fotboll i benen och en lite ”lättare” liga är perfekt för honom att visa vad han går för.

    Lycka till Lucas, vår adopterade Scouser. YNWA.

  2. Enligt flera ( mer el mindre trovärdiga ) Twitter konton så är både VvD samt NK klara och kommer presenteras inom den närmaste veckan …. ett av dessa ”konton” har haft flera rätt vid andra övergångar ( @TheFirmBL ) denna sommar ….

    • Stämmer bra, även Robertson prickade ”källan” rätt på, men jublet får vänta tills det är undertecknat och klart 😉

Kommentarer är stängda.