Enligt The Daily Mail kommer Kaka att erbjudas möjligheten att flytta till England sedan han misslyckats med att leva upp till förväntningarna i Real Madrid.

Inter Milan såg ut som den troligaste anhalten för Kaka, men nu visar flera PL-klubbar stort intresse för den skadedrabbade brassen.

Den klubb som framförallt nämns i sammanhanget är Chelsea, men även Liverpool och Manchester City figurerar någonstans i bakgrunden.

För Inters del står flera namn på önskelistan – bland andra Karim Benzema – som även är aktuell för Juventus och Manchester United, och den italienska storklubben är knappast kapabel att värva både Kaka och Benzema i samma transferfönster.

AC Milan är förvisso intresserade av att värva tillbaka Kaka, men de har inte särskilt mycket pengar efter de stora köpen av Zlatan Ibrahimovic och Robinho. De måste göra sig av med Ronaldinho för att ett återköp av Kaka ska kunna bli aktuellt.

Chelsea är ett uppenbart alternativ – inte minst eftersom Carlo Ancelotti ju numera är manager i klubben. De har dock inte spenderat enorma pengar de senaste åren och frågan är om de är beredda att betala en stor summa för Kaka.

Manchester City har naturligtvis pengarna, men frågan är om Kaka är intresserad av en flytt. City försökte som bekant värva brassen i januari 2009 och då tackade han nej – men samtidigt har Citys status förändrats sedan dess.

Liverpool nämns också som en potentiell klubbadress för Kaka. Motiveringen till detta är att han vore den typ av statusvärvning som de förväntade nya ägarna gärna skulle vilja göra.

För tillfället återhämtar sig Kaka från den långdragna knäskada som har hållit honom borta från planen under stora delar av året.

Allt enligt The Daily Mail.

6 kommentarer
  1. Om de nya ägarna vill göra en prestige värvning så skulle jag
    hellre se att de hämtade in Dzeko eller A. Young eller kanske
    hämta tillbaka Xabi om han skulle vara intresserad av det…

  2. Jag vill inte ha kaka i vårt lag, mest överskattade spelar ngnsin. Lägg pengarna på young och dzeko.

  3. Har ni hört att att det finns en chans för Liverpool att gå i konkurs om inte de nya ägarna kommer på plats ;(

Kommentarer är stängda.