Juventus vill låna Mario Balotelli. Klubbens manager Allegri har bekräftat att de vill rekrytera Balotelli (The Times).

* * *

Liverpool, Stoke och Southampton är intresserade av Nathan Redmond, som värderas till £10 miljoner (The Daily Mail).

* * *

Liverpool behöver betala £2 miljoner för Neto om man ska värva brassen den här månaden. Juventus tror att de är muntligt överens med Neto beträffande en sommarövergång, som i så fall skulle bli en free transfer, men Fiorentina kanske vill sälja redan nu. Juventus erbjuder honom en årslön på £1,5 miljon vilket inte vore något problem för Liverpool att matcha, men man måste agera snabbt om man ska lyckas signa honom (The Mirror).

* * *

Suso har genomgått en läkarundersökning hos Milan (Sky Italy).

10 kommentarer
 1. Hade verkligen förhoppningar på att Balotelli skulle lyckas i Liverpool. Viktigt är att snabbt få in en ersättare i vilket fall om Balotelli försvinner. Vi klarar oss definitivt inte med Borini och Lambert som renodlade anfallare (om man bortser från den formstarka Sterling) nu när Sturridge är skadad.

 2. Jag tror att Sturridge och Balotelli skulle kunna funka bra ihop, men då skulle Rodgers få frångå sitt nu framgångsrika 3-4-3 för att få plats med båda.

  Tror det viktiga i ligger att få in en till djupledslöpande spelare, likt Sturridge som skulle passa fint i rollens som spets. Kanterna och den offensiva positionen känns som att vi har bra täckning på med Markovic, Lallana, Coutinho, Sterling.

  Hoppas som sagt på Lacazette eller nåt liknande 🙂

 3. Kollade på lite gamla Tores videor igår… Herre vad man saknar en djupleds springande anfallare med bra avslut… Tänk er om vi hade haft en ung torres igen, hade varit så skönt istället för våra sega anfallare…

  • Antar att du bortser från Sturridge? 😉

  • Sant sant 😉 fast får en känsla av att Sturridge är jävligt självisk på planen :/

  • En känsla? De bästa anfallarna är själviska, men jag vill minnas ganska många framspelningar från Sturridge under förra säsongen som tyder på annat.

  • Han hade 9 assist förra säsongen vilket är bra mycket för en utpräglad målskytt. Han tar chansen när han får lägen precis som han ska göra. Sen så hade den gode Torres 3 assist den sista helsäsongen han spelade i Liverpool så om något så är Sturridge mer osjälvisk än Torres. Torres har också kommit upp i 9 assist en gång och det va i Chelsea 11/12 då han inte kunde göra mål.

  • Mm fast hur många mål gjorde vi inte då? 😉

 4. Bara jag som börjat tröttna på snåla italienare? Vill de ha spelaren så låt dem köpa, för lånar de med köpoption så skippar de köpet.

  Det var ju lika med Agger och Skrtel förut, och med Lucas nu.

  Nej, pay-up or shut-up !!

 5. Ingen spelare ska gå till Italien på lån! Vill dom ha Balotelli köp!!!!

Kommentarer är stängda.