____________

Liverpool, Manchester United och Aston Villa kollar på den 18-årige anfallaren Danzell Gravenberch, som har imponerat för Ajax i NextGen (AD Sportwereld).

* * *

Aston Villa är beredda att ge Joe Cole en möjlighet att återuppta sin karriär i Premier League. Han har alltjämt två år kvar på sitt kontrakt värt £70 000 i veckan, men Liverpool har klargjort att han inte har någon långsiktig framtid i klubben, och är troligtvis beredda att släppa honom på free transfer. PSG är också intresserade av Cole (The Daily Star).

Aston Villa visar intresse för Danny Guthrie och Andy Johnson. Båda blir free agents i sommar (The Daily Star).

Newcastle är intresserade av Mathieu Debuchy (The Daily Star).

* * *

Förra fredagen träffade representanter från Chelsea agenten till Stevan Jovetic. Fiorentina ser ut att missa spel i Europa nästa säsong, vilket har fått Jovetic att överväga sin framtid i klubben (Gazzetta dello Sport).

Arsenal visar intresse för AC Milans Stephan El Shaarawy. Den italienska storklubben vill dock inte sälja talangen (Gazzetta dello Sport).

* * *

Manchester City är beredda att lyssna på bud för Mario Balotelli (The Telegraph).

Roman Abramovich är beredd att buda över alla andra för Eden Hazard genom att bland annat betala belgaren £110 000 i veckan (The People).

Både Chelsea och Spurs vill rekrytera Laurent Blanc (The People).

Tottenham är intresserade av Sporting Lissabons anfallare Ricky van Wolfswinkel. De är beredda att betala £10 miljoner för holländaren, men stöter på hård konkurrens i form av Inter. Tottenham letar efter en ny anfallare, då de troligtvis inte kommer att matcha Emmanuel Adebayors lönekrav, vilket har fått de att nästan helt gett upp idén om att signa Adebayor på permanent basis (The People).

Tottenham har kollat på den förre Liverpoolförsvararen Mikel San José, som numera representerar Athletic Bilbao. AC Milan är ockå angelägna om att signa mittbacken, som värderas till hela £20 miljoner (The People).

Tottenham är även intresserade av Adam Maher och Lassana Diarra (The People).

* * *

Manchester United har scoutat både Christian Eriksen och Iker Muniain intensivt den här säsongen (The Manchester Evening News).

Manchester United förväntas göra ett nytt försök att värva Luka Modric i sommar (The Manchester Evening News).

* * *

Aston Villa vill gärna signa Aiden McGeady, som numera huserar i Spartak Moskva (The Express & Star).

Den ucuadorianska tonåringen Christian Ramirez har redan varit i London. Han är nämligen nära en flytt till Tottenham för £1,5 miljon (The Mirror).

Swansea visar intresse för Aston Villas back James Collins (The Mirror).

* * *

Juventus är den senaste klubben att visa intresse för Angel di Maria (Cadena Ser).

AS Romas direktör Walter Sabatini gör ingen hemlighet av att han gärna vill signa River Plates enastående talang Lucas Ocampos, men endast om de kan rekrytera honom till ett rimligt pris (Ole).