Okej, jag är inte så naiv att jag inbillar mig att alla nya sponsorpengar kommer att läggas på Benitez transferbudget, men jag är övertygad om att den åtminstone kommer att växa en smula i och med superavtalet som Liverpool har skrivit med Standard Chartered.

En intressant grej med Standrard Chartered är att de är absolut störst i andra världsdelar än Europa. Så här skriver de på sin hemsida:
”Standard Chartered aspires to be the best international bank for its customers across its markets. The Group earns around 90 per cent of its income and profits in Asia, Africa and the Middle East, from its Wholesale and Consumer Banking businesses.”

De är med andra ord ytterst stora i exempelvis Asien, som ju är en marknad där Liverpool är oerhört populära – och kan komma att bli ännu populärare.

Jag är helt övertygad om att precis alla inom Liverpool, inklusive Benitez, vill att Liverpool ska värva en superstjärna kommande sommar.

Laget behöver en till offensiv spetsspelare (alla sådana är väl världsstjärnor) och  marknadsavdelningen behöver någon som superstjärna som gör skäl för och kan hjälpa till att sälja tröjor med  nummer 10.

Marknadsvärdet och potentialen i tröja #10 är på tok för stort för att marknadsfolket accepterar att en doldis som Voronin har det, tror jag.

Jag skulle tippa att Benitez, marknadsavdelningen och alla andra mer än gärna skulle vilja värva Sergio Agüero från Atletico Madrid.

Agüero är redan ett enormt namn i Asien – han är ung – han håller världsklass – han är en spelartyp som Liverpool saknas i dagsläget. Och som om det inte vore nog är han till och med Liverpoolsupporter!

Jag hoppas att Agüero blir nästa sommars stora Liverpoolvärvning.