Idag blev det officiellt att Ryan Flynn, som har varit utlånad till Falkirk hittills under säsongen, lämnar Liverpool permanent för just Falkirk.

Den 20-årige mittfältaren har skrivit på ett treårskontrakt med Falkirk.

* * *

En spelare vars kontrakt går ut efter säsongen är Middlesbroughs Adam Johnson.

Yttermittfältaren har tagit en ordinarie tröja sedan Stewart Downing lämnat Boro, och har varit en av Championships absolut bästa spelare under säsongsinledningen.

Boro hoppas fortfarande få behålla honom, men det lär bli svårt, då storklubbar som Liverpool, Tottenham och Chelsea uppges vara intresserade. De sistnämnda måste som bekant få värva spelare först innan deras intresse ska tas seriöst.

Jag kan tänka mig att Liverpool är intresserade av Johnson. Dels spelar han på en position där laget behöver förstärkning, dels är han engelsman.

* * *

För tillfället är den usle och tillika osympatiske målvakten Charles Itandje utlånad till den grekiska dvärgklubben Kavala.

I en intervju med Skysports erkänner Itandje att han knappast kommer att återvända till Liverpool, trots att han har kontrakt med LFC till 2011.

Fransmannen säger att han aldrig kommer att få en chans att spela i Liverpools lag, och att ”vilken annan möjlighet som helst skulle vara bra för mig”.