_______

Den colombianska anfallaren Jackson Martinez är klar för Liverpool, som redan har betalat hans nuvarande klubb Jaguares 3 av de 9 miljoner dollar som övergångssumman ligger på (ligapostobon.com).

Läs hela artikeln HÄR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Någon som sett honom ”live”?

  Kollade igenom ett par klipp och det verkar som att han är en duktig avslutare, både med skallen och fötterna. Ska väl tilläggas att motståndet såg ut att hålla korpenklass.

 2. Väldigt intressant och detaljerat statistik om JM här:
  http://paisleygates.com/?p=7826

  Vad tror du Pelle utifrån statistik ovan?
  Själv har jag aldrig sett kille spela, förutom youtube, men han lär knappast bli sämre än röd näsans Mexikan.

 3. Helt jäkla underbart hade det varit, han är så utomordentligt snabb. Mmm vad jag njuter av snabba, kvicka, tekniska spelare.

 4. b-george//

  Den sidan du länkade var mycket intressant. Tycker om när de säger att han potentiellt sett skulle kunna panga in 28 mål på en säsong, även om Mexikanska Premier League är en helt annan jämfört med EPL.

 5. Sola, Samtidigt så sa man ju exakt samma sak när Jelavic gick till Everton, dvs att den skottska ligan är en Kalle anka-liga där man gör mål hur lätt som helst. Samma sak om Suarez, som ju leverar i LFC, även fast det gärna får bli fler mål när han har bättre spelare omkring sig i framtiden.
  Har man bara en naturlig målinstinkt och okej, funktionell teknik så kommer man långt!

 6. Precis! De duktiga spelare vi har idag har också flera av dem presterat i Kalle anka ligor, Agger, Skrtel, Lucas Leiva ( … ) Sen kan man ju blanda in Uniteds Hernandez och för honom gick det ju bra åtminstone första säsongen. Jackson Martinez ser ut att ha allt det vi behöver.