________________

Liverpool har återupplivat sitt intresse för Luc Castaignos, som fortfarande får lite speltid i Inter. LFC, som var intresserade av holländaren i januaris transferfönster också, är villiga att köpa loss honom i sommar (Voetbal International).

* * *

Liverpool vill värva upp till fem nya spelare i sommarens transferfönster. Nya anfallsalternativ är en prioritet; namn som Roberto Soldado, Fernando Llorente och David Texeira övervägs av Kenny Dalglish, som åter igen kommer att ges mycket att spendera av FSG. En som kan komma att lånas ut för att återfinna formen är Andy Carroll, medan klubben är beredda att sälja både Dirk Kuyt och Daniel Pacheco. Vidare kommer Nathan Eccleston, Jonjo Shelvey, Jon Flanagan samt Raheem Sterling troligtvis att lånas ut, samtidigt som den spanska talangen Suso kan komma att få en plats i A-lagstruppen (Metro).

* * *

Derby vill låna Jack Robinson (The Daily Mail).

Feyenoord hoppas kunna signa Dirk Kuyt, men Hamburg, Fiorentina och Galatasaray är också intresserade (The Daily Mail).

Joe Cole och Alberto Aquilani ser ut att återvända till Liverpool i sommar. Varken Lille eller AC Milan är beredda att köpa loss sina respektive lånespelare (The Daily Mail).

* * *

AC Milans intresse för att köpa loss Alberto Aquilani har svalnat. Mittfältaren har inte samlat ihop de 25 matcherna som innebär att Milan måste köpa loss honom för 6 miljoner euro (The Liverpool Echo).