Napoli-direktören Riccardo Bigon träffade nyligen Paulo Dybalas agent (Il Mattino).

* * *

Liverpool vill värva Danny Ings, men får inte kontakta honom förrän i sommar såvida man inte kommer överens om en kompensation med Burnley. Ings var nyligen i Spanien för att träffa Real Sociedad, som får prata med honom redan nu. Sociedad har erbjudit honom en veckolön på £60 000 och en ’signing on fee’ (The Daily Mail).

* * *

West Ham och Tottenham rycker i Romelu Lukaku, som nyligen medgav att han redan kan vara på väg att lämna Everton (The Daily Mail).

Chelsea är intresserade av Enner Valencia (The Daily Mail).

4 kommentarer
 1. Vi borde verkligen ligga på angående Dybala, han är riktigt bra. Även Vietto verkar ha snuskigt bra potential

  • Jag har aldrig sett han spela, men de ryktas vilja ha 40 miljoner euro för honom. Är han värd dem pengarna på något sätt?

  • Han är i nuläget absolut inte värd dem pengarna enligt mig men han ser ut att vara värd dem summorna inom en snar framtid

 2. Offensiv i all ära, men tycker vi behöver plocka in något defensivt först och främst.

  Def mitt för där är det tunt.. visst man kan plocka upp Can, men vill ändå ha förstärkning. Defensivt ankare – Naingolan? Lars Bender? William Carvalho?

  Högerback tycker jag är oerhört väsentligt också, johnson är en skugga av sitt forna jag och varken manquillo eller flanagan är nog bra offensivt. En rutinerad pjäs man borde plockat in på free transfer, som jag personligen anser vara gravt underskattad, är Lichsteiner. Ungefär samma spelstil som Azpilicueta, vilket innebär fullt kapabel åt båda håll. Annars ta in nathaniel clyne om han ej är för dyr.

  Sedan tycker jag absolut vi ska försöka slå till på någon av alla stjärnor som kan tänkas vilja lämna dortmund efter säsongen (om de nu ej gör en jädra uppryckning, är ju faktiskt inte mer än 10-12p till 4e plats). Mkitaryan hoppades jag skulle signa redan innan han gick till dortmund, kanske dags nu, en målfarlig mittfältare saknas.
  Någon mer offensiv kraft jag hade godkänt är Lacazzette, men vi kanske borde köpt han tidigare då han ryktats till oss under 3 års tid istället för nu då han är värd 20m£ mer.

  Men vad tycker ni? Tror ni något av detta låter rimligt, intressant eller helt idiotiskt så dela gärna med er.

Kommentarer är stängda.