Liverpool har varnat Juventus för att de inte kommer att släppa Alberto Aquilani billigt. Juventus vill köpa loss Aquilani för £5 miljoner, men Liverpool kommer inte att sälja för en så liten summa. Liverpool kommer endast att genomföra en affär om Juventus matchar köpoptionen på £11 miljoner. Aquilani vill inte återvända till Premier League och Liverpool skulle gärna bli av med hans enorma lön på £85 000 i veckan (The Daily Mail).

Wolfsburg visar intresse för Daniel Agger. Den tyska klubben är beredda att betala £9 miljoner för dansken (TalkSPORT).

* * *

Mycket tyder på att Eljero Elia kommer att lämna Hamburg i sommar. Yttermittfältaren kommer inte överens med managern Armin Veh, som inte ger holländaren särskilt mycket speltid.

”Jag är besviken, men så är det inom fotbollen. Jag kommer att träna hårt och så får vi se vad som händer,” sa Elia angående sin bristande speltid.

Det dröjde inte särskilt länge innan Veh svarade på Elias ord: ”Jag har läst intervjun igen. Han säger att han alltid ger 100% men det har han inte visat än. När han hoppade in mot St Pauli, såg jag det inte,” sa Veh om Elias intervju och speltid (MOPO).

* * *

Jose Mourinho har instruerat Real Madrids scouter att hålla koll på Evertons mittfältare Jack Rodwell. Manchester United förbereder ett bud på £15 miljoner för talangen, medan Manchester City också är intresserade. Evertons ekonomiska situation gör att de får allt svårare att behålla Rodwell, och de kommer troligtvis att lyssna på bud i sommarens transferfönster. Rodwell skulle föredra att flytta till Manchester United om han lämnar Everton (The Daily Mail).

Aston Villa är intresserade av Barcelonas mittback Gabriel Milito, som blir free agent i sommar (The Mirror).

Inter visar intresse för Radamel Falcao (A Bola).

Wolfsburg har floppat den här säsongen. Nu kan klubbens brasilianska anfallare Grafite vara på väg till Palmeiras (Correio do Estado).

Samtidigt är Wolfsburgs målvakt Diego Benaglio ett intressant namn för Atletico Madrid (AS).

Newcastle är intresserade av Kevin Doyle och Peter Odemwingie (The Express & Star).