Det blir ingen övergång till Liverpool för Nabil Fekir, meddelar Lyon.

Turerna kring Fekirs vara eller icke vara i Liverpool har varit många de senaste dagarna. Nu uppger Lyon via sin officiella hemsida att förhandlingarna med Liverpool är avslutade och att övergången inte blir av. Istället ser de fram emot att se sin lagkapten fortsätta spela för klubben.

I skrivande stund är det oklart varför Fekir inte flyttar till Liverpool. Medierna har framfört många olika uppgifter de senaste dagarna.

Klubbarna var till synes överens om övergångssumman, men Lyon är tuffa förhandlare.

Ett annat skäl som lyfts fram, men som i slutändan kanske inte borde ha kunnat förhindra en övergång, är att Fekirs camp inte kunde komma överens om fördelningen av den delen av övergångssumman som de har rätt till.

Ytterligare ett skäl, som kan ha förhindrat övergången, är medicinska skäl. Fekir har en skadehistorik som bland annat inkluderar en svår knäskada, och om Liverpool hittade något fel i den troligtvis mycket omfattande läkarundersökningen skulle det förstås hindra klubben från att lägga en förmögenhet på spelaren.

… Några engelska journalister har tweetat …

3 kommentarer
 1. Klubbarna ska väll ha varit överens, annars hade han inte fått göra en läkarundersökning och förhandla med Liverpool. Då måste det ha varit antingen något med läkarundersökningen eller med Fekirs krav. Kanske Liverpool villa ha några klausuler i kontraktet för att skydda dom om Fekir skulle få en allvarlig skada eller problem med knät.

 2. Synd men bra, Klopp går all in på Götse så vi får våran nya trollkonstnär 👌🏻

 3. Det är ju svårt att komma på någon som skulle vara likvärdig till Fekir.
  Lite namn som poppade upp i huvet.

  Rafinha verkar ha fått lite fart på karriären efter utlåningen till Inter i Januari men har ju inte direkt samma poängproduktion.

  Dani Ceballos är ung med många riktigt fina egenskaper men är ju inte lika bra som Fekir och Real är nog inte helt sugna på att sälja utan en ny tränare på plats.

  Erikssen vore perfekt men får nog klassas som omöjlig för Liverpool att få loss.

  Isco lika så.

  Draxler vore ju ett bra alternativ till Fekir och är nog inte så omöjlig att få loss då han har inte fått mycket speltid i PSG.

  Demirbay vore ett intressant alternativ men har stora skadeproblem.

  Max Meyer vore ett alternativ. Va ju mer offensiv tidigare i sin karriär innan han omskolades till sittande mittfältare. Sen är han bosman.

  Köpa tillbaka Suso. Är dock tveksam till hans arbetsvilja. Han va inte direkt hårdjobbande när han va i Liverpool

Kommentarer är stängda.