0-0 mot Manchester City. Ja, vad ska man egentligen tycka om den här insatsen?

Liverpool hade mycket boll, men skapade ingenting. Varken passningsskickligheten eller djupledsspelet fanns och då skapar man förstås inga målchanser heller.

Man City imponerade inte heller. Deras lag är ju inte speciellt märkvärdigt – speciellt inte när Carlos Tevez inte medverkar – men deras backlinje var säker samtidigt som Gareth Barry och Nigel de Jong supporterade den på ett bra sätt.

Det var naturligtvis glädjande att se Fernando Torres tillbaka igen. Hans djupledsspel och målfarlighet behövs självklart i dagens Liverpool – i synnerhet då ingen bra backup finns att tillgå i truppen.

Ett stort frågetecken i min bok var definitivt domarinsatsen. Herregud vad ojämn han var! Domaren friade solklara frisparkar för att sedan dela ut kort för i princip ingenting. Vad har egentligen domarna emot Torres? Det känns som att domarna gärna blåser frisparkar mot och delar ut kort till just Torres.

En som borde haft fler kort var Javier Mascherano, vars stämpling på Barry naturligtvis borde ha resultat i ett gult kort, som hade gjort argentinaren utvisad och dessutom gett Man City en otroligt farlig frisparkssituation.

Det var för övrigt stort av Yossi Benayoun att göra allt för att stå upp i straffområdet. Alla förstår nog vilken situation jag syftar på. Det visar på stor fair play hos israelen.

2 kommentarer
  1. Såg matchen själv. Rätt så tråkig, men jag tycker att Liverpool spelade bäst. Måste kännas bra att Torres är tillbaks. Han är alltid vass när han kommer tillbaks efter skador 🙂

Kommentarer är stängda.