Serieledande Liverpool inleder den sjunde omgången av Premier League när man gästar nykomlingen Sheffield United på Bramall Lane.

Liverpool tog sig bekvämt vidare i Ligacupen efter 2-0 borta mot MK Dons. Samtliga startspelare mot Chelsea i söndags vilades men gästerna tog sig trots det kontrollerat vidare till nästa omgång. Det lär därmed vara 22 friska ben som startar lördagens match för LFC där man jagar sjunde raka segern. Clyne och Alisson är definitiva avbräck, medan Origi och Shaqiri i skrivande stund är osäkra för spel.

Liverpool har för närvarande 15 raka segrar i PL, om vi räknar in förra säsongens resultat. Mer statistik som talar för gästerna är att man segrat i de 12 senaste fighterna mot nykomlingar i ligan.

Sheffield Utd parkerar på tionde plats i tabellen med åtta poäng på sex matcher. Förutom nykomlingarna har en hel drös andra lag har kammat ihop åtta poäng, däribland storklubbar som Tottenham, Chelsea och Manchester United.

På hemmaplan har Sheffield vunnit en av tre matcher. Vinsten kom mot Crystal Palace och förlusterna mot Leicester och Southampton. I veckan åkte man också ut mot Sunderland efter ännu en förlust på Bramall Lane. På skadelistan har Sheffield Billy Sharp och Byan KEan

När lagen senast möttes 2006/07 vann LFC hemma med 4-0 och det slutade oavgjort, 1-1, i Sheffield.

Matchstart 13.30.